Buzz

Κι ο Μπράντλεϊ Κούπερ πάει για ορθοπεταλιές με τον Λανς Αρμστρονγκ

στα 10

Καθώς το Χόλιγουντ ξεκινά σειρά από πρότζεκτ για την άνοδο και την πτώση του πρωταθλητή ποδηλάτη, τα ονόματα των εμπλεκόμενων συντελεστών δίνουν και παίρνουν.

Κι ο Μπράντλεϊ Κούπερ πάει για ορθοπεταλιές με τον Λανς Αρμστρονγκ

Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι ο Στίβεν Φρίαρς θα σκηνοθετήσει τη βιογραφία του Λανς Αρμστρονγκ με τον Μπεν Φόστερ στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Κι έτσι η… άλλη πλευρά, βιάζεται ν’ απαντήσει! Στην αντίστοιχη παραγωγή της Warner, με σκηνοθέτη τον Τζέι Ρόουτς, έτρεξε να προστεθεί ο Μπράντλεϊ Κούπερ, με την ιδιότητα κυρίως του παραγωγού. Ο ηθοποιός φημολογείται ότι θα κρατήσει για τον εαυτό του κι ένα ρόλο στην ταινία, αλλά όχι απαραίτητα αυτόν του Λανς Αρμστρονγκ. Το πιθανότερο είναι ν’ αναλάβει να ενσαρκώσει τον Τάιλερ Χάμιλτον, μέλος της ομάδας του ποδηλάτη και κοινωνού του μυστικού του για το ντόπινγκ, ο οποίος αποκάλυψε την πραγματικότητα για τον πρωταθλητή στην τηλεοπτική εκπομπή «60 Minutes», όσο ακόμα ο Αρμστρονγκ αρνούνταν τη χρήση ουσιών.

Η συγκεκριμένη ταινία, άλλωστε, φαίνεται ότι θα επικεντρώνεται περισσότερο στη σχέση των δύο αντρών και στη συνεργασία που διακόπηκε βίαια: ο Μάικλ Ραντάτσκι, ο παραγωγός του «60 Minutes» έχει και στο φιλμ το ρόλο του παραγωγού, πράγμα που δείχνει ότι το σενάριο, γραμμένο από τον Σκοτ Μπερνς του «Side Effects», θα επικεντρώνεται στην καταλυτική συνέντευξη του Χάμιλτον στην εκπομπή.

Απ’ ό,τι φαίνεται, με το «American Sniper» να βρίσκεται σε εκρεμμότητα μετά την αποχώρηση του Στίβεν Σπίλμπεργκ από την ταινία, ο Μπράντλεϊ Κούπερ θα έχει άφθονο χρόνο ν’ ασχοληθεί με το πρότζεκτ, μόλις ολοκληρώσει τη δουλειά του στο «American Hustle» και καθώς θα ετοιμάζεται για την παράσταση του «Ανθρώπου Ελέφαντα» στο θέατρο.