Buzz

…κι ένας σκύλος που τον έλεγαν Sorry

στα 10

Το «Seeking a Friend for the End of the World» κυκλοφορεί τις πρώτες του φωτογραφίες και μας προδιαθέτει για κάτι που θα αγαπήσουμε.

…κι ένας σκύλος που τον έλεγαν Sorry

Η Λορίν Σκαφάρια, η σεναριογράφος του «Nick and Norah’s Infinite Adventure» σκηνοθετεί για πρώτη φορά και το «Seeking a Friend for the End of the World» έχει ενθουσιάσει, αν μη τι άλλο, τους πρωταγωνιστές του! «Είναι ένα από τα καλύτερα σενάρια που έχω διαβάσει ποτέ,» λέει η Κίρα Νάιτλι, «Ηθελα να το δώσω σε φίλους μου να το διαβάσουν, σαν ένα καλό βιβλίο,» λέει ο Πάτον Οσγουαλτ.

Σύμφωνα με την ιστορία, ένας αστεροειδής πλησιάζει απειλητικά τη Γη κι όταν η γυναίκα του Ντοτζ τον εγκαταλείπει τρομοκρατημένη, εκείνος βρίσκεται ολομόναχος, χωρίς έναν φίλο για ν’ αντιμετωπίσει το τέλος του κόσμου. Ετσι αποφασίζει να πάρει το αυτοκίνητο και να ταξιδέψει ώσπου να βρει την κοπέλα που είχε στο σχολείο. Συνοδηγός είναι μια γειτόνισσα που, άθελά της, προκαλεί καθοριστικά εμπόδια στο σχέδιο του Ντοτζ.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Στιβ Καρέλ, δίπλα του η Κίρα Νάιτλι και στους ρόλους των ανθρώπων που συναντούν στο ταξίδι τους, μεταξύ άλλων, ο Πάτον Οσγουαλτ που αποθεώθηκε φέτος για το ρόλο του στο «Young Adult», ο Ανταμ Μπρόντι που προσεχώς θα δούμε και στο «Lovelace», ο Γουίλιαμ Πίτερσεν με πολυετή απουσία από τη μεγάλη οθόνη για χάρη της μικρής, η Κόνι Μπρίτον του «American Horror Story», ο Μαρκ Μόζες του «Desperate Housewives» πιο πρόσφατα, ο Ρομπ Κόρντρι του «Hot Tub», η Μέλανι Λίνσκι κι ένας σκύλος που τον λένε Sorry!

Το «Seeking a Friend for the End of the World» θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής στις 22 Ιουνίου και πιθανόν το καλοκαίρι στην Ελλάδα από τη Spentzos Film.

Προς το παρόν, δείτε το τρέιλερ – οι Talking Heads βοηθούν – και τις φωτογραφίες στο gallery. Nice knowing you.