Buzz

Κι αν είναι ροκ, μην το φοβάσαι!

στα 10

Η Village Films και το Flix σας προ(σ)καλούν να επιστρέψετε στη δεκαετία του '80, τότε που το hard rock ήταν κάτι περισσότερο από μια μόδα, και σας χαρίζουν τα απαραίτητα «Rock of Ages» αξεσουάρ για να ανεβείτε στη σκηνή με την άνεση ενός... σταρ!

Flix Team
Κι αν είναι ροκ, μην το φοβάσαι!

Ηρθε η στιγμή να πέσουν οι μάσκες. Ας σηκώσει λοιπόν το χέρι του όποιος δεν άκουγε, τη δεκαετία του '80, Bon Jovi, Def Leppard, Reo Speedwagon αφιερώνοντας χειροποίητες κασέτες (!) για walkman με το «Wanted Dead or Alive», το «Here I Go Again» και το «I Wanna Know What Love Is»...

Κανείς; Μα φυσικά κανείς, αφού στα 80s δεν υπήρχαν ούτε δικαιολογίες, ούτε μεγάλο περιθώριο να μην είσαι φαν μιας μουσικής επέλασης που κάπου ανάμεσα στο ροκ, το hard rock και το rock ballad ανέθρεψε γενιές και γενιές σχολικών πάρτι, κάνοντας τη περμαμανάντ να μοιάζει με τη μοναδική οδό προς την επιτυχία.

Επιστρέφοντας ακριβώς σε αυτήν την εποχή, το «Rock of Ages» ζωντανεύει ηρωικά τα 80s, μεταφέροντας στον κινηματογράφο το διάσημο μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ, με την σκηνοθετική υπογραφή του Ανταμ Σάνκμαν («Hairspray»), ζωντανεύοντας την ιστορία της Σέρι και του Χιου καθώς αυτοί γνωρίζονται, ερωτεύονται και κυνηγούν τα όνειρα τους στο Λος Αντζελες, ακριβώς τριάντα χρόνια πριν.

Πριν γίνετε μάρτυρες μιας πραγματικά στιλιστικής επανάστασης την Πέμπτη 28 Ιουνίου, που το «Rock of Ages» θα βγει στις ελληνικές αίθουσες, μπορείτε να προετοιμαστείτε κατάλληλα. Εκτός λοιπόν από το να ξεθάψετε τους παλιούς σας δίσκους και να μελετήσετε εξονυχιστικά το στιλ των Τομ Κρουζ, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Αλεκ Μπόλντγουιν και Ράσελ Μπραντ, μπορείτε να διεκδικήσετε και μια σειρά από συλλεκτικά αξεσουάρ που θα σας βάλουν με τη μία στο κλίμα.

Για να κερδίσετε ανδρικά και γυναικεία t-shirts αλλά και σετ περικάρπια και γυαλιά «Rock of Ages» (δείτε τα όλα στο gallery παρακάτω), το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα e-mail στο win@flix.gr με την ένδειξη «Rock of Ages» και το ονοματεπώνυμο σας. Οι νικητές θα προκύψουν μετά από κλήρωση την επόμενη Πέμπτη, ημέρα εξόδου της ταινίας στους κινηματογράφους.

Μέχρι τότε, διαβάστε και δείτε περισσότερα για το «Rock of Ages»


Tags: Rock of Ages