Buzz

Κέβιν Σπέισι & Τζίμι Φάλον ερμηνεύουν σκηνές από το «House of Cards» που έγραψαν παιδιά

στα 10

O Kέβιν Σπέισι αποδεικνύει για άλλη μία φορά το χιούμορ του, αλλά και το ταλέντο του στις μιμήσεις. Δείτε το βίντεο από το χθεσινό «Tonight Show».

Κέβιν Σπέισι & Τζίμι Φάλον ερμηνεύουν σκηνές από το «House of Cards» που έγραψαν παιδιά

Σε λίγο ξεκινά ο 4ος κύκλος του «House of Cards» (πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 5 Mαρτίου στον OTE TV, μία μέρα μετά την αμερικανική πρεμιέρα) κι ο Κέβιν Σπέισι εμφανίστηκε στο «Tonight Show» για να προμοτάρει τη σειρά με τη βοήθεια του ευρηματικού Τζίμι Φάλον. Κι εκείνος τον υπέβαλε στο απόλυτο τεστ: μπορεί ο Φρανκ Αντεργουντ να διαβάσει σκηνές του «House of Cards» γραμμένες από μικρά παιδιά;

Διαβάστε επίσης: Ενα κανάλι παίζει αποκλειστικά, συνέχεια και χωρίς διαφημίσεις μόνο «House of Cards»

Δείτε το βίντεο λοιπόν όπου το «House of Cards» παίζεται στο «Kids Theater» τμήμα του Tonight Show και απολαύστε το δαιμόνιο χιούμορ του Κέβιν Σπέισι, αλλά και την ικανότητά του να μιμηθεί οποιονδήποτε (όπως τον αγαπημένο του Τζίμι Κάρσον, για παράδειγμα).

Kevin Spacey Jimmy Fallon Kid Theater 607

Δείτε κι αυτό: House of Cards: Tο τρέιλερ του 4ου κύκλου υποψιάζει για την εκδίκηση του Φρανκ Αντεργουντ

Οπως κάθε φορά όμως, πρωταγωνιστής αυτής της βινιέτας είναι η φαντασία των παιδιών. Οι νεαροί σεναριογράφοι δεν έχουν ιδέα τι είναι το «House of Cards», δεν το έχουν δει ποτέ φυσικά, αλλά με αυτό τον τίτλο αφήνουν ελεύθερα τα ένστικτά τους για να κατασκευάσουν μία σκηνή.

Για πρώτη φορά, επίσης, παιδιά παρακολουθούν live την παράσταση (και ψηφίζουν ποιος ήταν ο καλύτερος ηθοποιός από τους δύο). Ειδική μνεία στο παιδάκι που ξεστομίζει «δεν σε καταλαβαίνω» στον Κέβιν Σπέισι.


Δείτε και διαβάστε περισσότερα: