Φεστιβάλ / Βραβεία

Και ο επόμενος παρουσιαστής των Οσκαρ θα είναι ο...

στα 10

Κέβιν Χαρτ, ο βασιλιάς της αμερικανικής κωμωδίας, έστω κι αν όχι εξίσου δημοφιλής στο διεθνές κοινό.

Και ο επόμενος παρουσιαστής των Οσκαρ θα είναι ο...

Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών κι Επιστημών αποφάσισε, ο ίδιος το ανακοίνωσε, μόνος του, στο instagram: ο Κέβιν Χαρτ θα είναι ο επόμενος παρουσιαστής της Τελετής Απονομής των Οσκαρ, της 91ης στη σειρά, που θα γίνει στις 24 Φεβρουαρίου 2019.

Διαβάστε ακόμη: Οσκαρ 2019: Κάθε χώρα και η ταινία της για την κούρσα του Οσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας

Ακολουθώντας προσωπικότητες όπως τους Τζίμι Κίμελ, Κρις Ροκ, Νιλ Πάτρικ Χάρις, Ελεν ΝτεΤζένερις, Σεθ ΜακΦάρλεϊν, ο Κέβιν Χαρτ, έχοντας κάνει μια εξάσκηση σε απονομές βραβείων του MTV, ένας από τους όχι μόνο δημοφιλέστερους, αλλά και πιο επιτυχημένους οικονομικά Αμερικανούς κωμικούς, αναλαμβάνει την ευθύνη του να στήσει μια τελετή γρήγορη, αλέγκρα, διασκεδαστική, πρωτότυπη και, φυσικά, με την πολιτική εγρήγορση που απαιτεί η εποχή.

κέβιν χαρτ 607

Καθώς η Ακαδημία επιμένει να επιλέγει κωμικούς ως οικοδεσπότες της απονομής βραβείων που σπάνια επιβραβεύουν την κωμωδία, καθώς διαλέγει, φέτος, έναν ηθοποιό που έχει υπάρξει λαλίστατος υπέρ της ισότητας, τόσο των Αφροαμερικανών, όσο και των γυναικών, στη σύγχρονη επαγγελματική αρένα της αμερικανικής βιομηχανίας του θεάματος, δεν έχουμε παρά να περιμένουμε να δούμε τι θα καταφέρει, ανταποκρινόμενος στην πρόκληση.

Δείτε ακόμη: O Γιώργος Λάνθιμος και οι πρωταγωνίστριές του στο οσκαρικό εξώφυλλο του Hollywood Reporter

κέβιν χαρτ 607

Ο ίδιος, πάντως, ο Κέβιν Χαρτ, στην ανακοίνωσή του, μοιάζει ικανοποιημένος και συγκινημένος: «Για χρόνια με ρωτούσαν εάν θα γινόμουν ποτέ οικοδεσπότης των Οσκαρ κι η απάντησή μου ήταν πάντα η ίδια. Ελεγα ότι θα ήταν, για μένα ως κωμικό, μια ευκαιρία ζωής κι ότι θα συμβεί όταν είναι η ώρα του. Είμαι τόσο χαρούμενος που μπορώ να πω ότι ήρθε, επιτέλους, η μέρα που θα παρουσιάσω τα Οσκαρ. Είμαι ενθουσιασμένος γιατί αυτό βρισκόταν στη λίστα με τους στόχους μου για καιρό. Το ότι καλούμαι να συνεχίσω την πορεία θρυλικών παρουσιαστών που τίμησαν τη σκηνή, είναι απίστευτο. Ξέρω ότι η μαμά μου χαμογελά ως τ' αυτιά αυτή τη στιγμή. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια/φίλους/θαυμαστές μου που με υποστηρίζουν και με συντροφεύουν όλο αυτό τον καιρό. Θα φροντίσω αυτή η οσκαρική απονομή να είναι ξεχωριστή. Εκτιμώ την ευκαιρία που μου δίνει η Ακαδημία, τώρα είναι η ώρα να φανώ αντάξιος των Οσκαρ.» Αφού του περάσει η συγκίνηση, ελπίζουμε ότι ο Κέβιν Χαρτ θα ετοιμάσει μια τελετή αιχμηρή και ενδιαφέρουσα. Διαβάστε το ποστ του παρακάτω και περιμένετε μαζί μας την ανακοίνωση των Υποψηφιοτήτων των Οσκαρ στις 13 Ιανουαρίου.

κέβιν χαρτ 607