Φεστιβάλ / Βραβεία

Κερδίστε προσκλήσεις για το Bicycle Film Festival

στα 10

Το Flix και το Bicycle Film Festival Athens σας προσκαλούν σε ένα κινηματογραφικό ταξίδι σε δύο τροχούς.

Flix Team
Κερδίστε προσκλήσεις για το Bicycle Film Festival

Στη δεύτερη του στάση στην Αθήνα, το διεθνές Bicycle Film Festival που ξεκίνησε πριν από 11 χρόνια στη Νέα Υόρκη για να γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή φεστιβάλ στον πλανήτη και να φιλοξενείται φέτος σε 27 χώρες, είναι έτοιμο για να αποδείξει πως η ζωή στο δίκυκλο μπορεί να είναι - εκτός από εναλλακτική - και απόλυτα συναρπαστική.

Από σήμερα Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, οι προβολές του Bicycle Film Festival σας δίνουν την ευκαιρία να ανακαλύψετε πως μερικές φορές το «η ζωή είναι ποδήλατο» μπορεί να είναι η καλύτερη εμπειρία που θα ζήσετε ποτέ.

Το Flix σας προσφέρει την ευκαιρία να κερδίσετε 3 διπλές προσκλήσεις για το «Monkey Warfare» του Ρέτζιναλντ Χαρκέμα από τον Καναδά που θα προβληθεί την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις 21.00, 3 διπλές προσκλήσεις για την ενότητα «Προβολή 5» που προβάλλεται την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 19.00 και 3 διπλές προσκλήσεις για την «Προβολή 6» το βράδυ της Κυριακής στις 21.00. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας στείλετε ένα e-mail στο win@flix.gr αναφέροντας το ονοματεπώνυμο σας και την προβολή που θα επιθυμούσατε να δείτε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail το πρωί της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου και τα ονόματα τους θα βρίσκονται σε λίστα στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Διαβάστε όλο το πρόγραμμα προβολών και βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site του Bicycle Film Festival