Buzz

Κερδίστε συλλεκτικά βινύλια από το «Τανγκό των Χριστουγέννων»

στα 10

Μπορεί το τρέιλερ του «Τανγκό των Χριστουγέννων» να μην αποκαλύπτει ποιος χάρισε το δίσκο στη γυναίκα του Συνταγματάρχη Λόγγου, η Village Films όμως και το Flix σας χαρίζουν επώνυμα συλλεκτικά σαρανταπεντάρια βινύλια από το «Τανγκό των Χριστουγέννων», με το βασικό τανγκό της ταινίας γραμμένο από τον Γιάννο Αιόλου.

Flix Team
Κερδίστε συλλεκτικά βινύλια από το «Τανγκό των Χριστουγέννων»
Τανγκό σε 45 στροφές!

Το πρώτο βήμα στο τανγκό είναι να αποκαλύψεις τα μυστικά σου. Το επόμενο είναι να παραδοθείς. Και τέλος να είσαι έτοιμος να πληγωθείς.

Ετσι ξεκινούν να «χορεύουν» το σημαντικότερο τανγκό της ζωής τους οι ήρωες του «Τανγκό των Χριστουγέννων» του Νίκου Κουτελιδάκη, βασισμένου στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Γιάννη Ξανθούλη: μαθαίνοντας βήματα. Βήματα που θα τους βρουν έτοιμους όταν έρθουν αντιμέτωποι με τις επιλογές τους, τους έρωτες που ποτέ δεν κατάφεραν να εκφράσουν, τη ζωή που όπως και το τανγκό χρειάζεται πάντοτε δύο.

Πέντε από εσάς θα κερδίσετε από ένα συλλεκτικό σαρανταπεντάρι βινύλιο από το «Τανγκό των Χριστουγέννων» που περιέχει το βασικό τανγκό της ταινίας, έτσι όπως το έγραψε ο Γιάννης Αιόλου, ο οποίος υπογράφει και τη μουσική της ταινίας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας πείτε στα σχόλια παρακάτω «Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή χορού στο σινεμά;». Οι πέντε νικητές θα προκύψουν μετά από κλήρωση τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου.

Μην ξεχνάτε να συμπληρώνετε το e-mail σας πριν καταχωρήσετε το σχόλιο σας (δεν εμφανίζεται στο site), έτσι ώστε να μπορούμε να σας ενημερώσουμε σε περίπτωση που κερδίσετε.

To «Τανγκό των Χριστουγέννων» προβάλλεται ήδη στις αίθουσες από την 1η Δεκεμβρίου. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για την ταινία, τι πιστεύει ο Γιάννης Ξανθούλης για τη μεταφορά βιβλίων στον κινημάτογραφο και τις κινηματογραφικές ώρες πτήσεις του Γιάννη Στάνκογλου.