Buzz

Κερδίστε προσκλήσεις για τον «Ξεναγό» του Ζαχαρία Μαυροειδή

στα 10

Το Flix προσφέρει πέντε διπλές προσκλήσεις για την προβολή του «Ξεναγού» στο πλαίσιο του 24ου Πανοράματος Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου. Προετοιμαστείτε για μια αποκαλυπτική βόλτα στην Αθήνα...

Flix Team
Κερδίστε προσκλήσεις για τον «Ξεναγό» του Ζαχαρία Μαυροειδή

Υπάρχουν δύο λόγοι για να δείτε πρώτοι τον «Ξεναγό» του Ζαχαρία Μαυροειδή. Ο πρώτος είναι ότι μετά θα μπορέσετε να επιβεβαιώσετε στους φίλους σας πως είδατε επιτέλους μια ρομαντική κομεντί με φόντο την Αθήνα της κρίσης. Ο δεύτερος είναι ότι θα ανακαλύψετε πρώτοι έναν θαρραλέο κινηματογραφιστή που έκανε την πρώτη του ταινία με την βοήθεια του εαυτού του και των φίλων του και έναν εξαίρετο πρωταγωνιστή (Μιχάλη Οικονόμου) στον πρωταγωνιστικό ρόλο του μπερδεμένου - γενικά - ξεναγού που μέσα σε ένα καλοκαίρι θα δει τη ζωή του να αλλάζει, έτσι όπως δεν φαντάστηκε ποτέ.

Για να κερδίσετε τις πέντε διπλές προσκλήσεις για την προβολή του «Ξεναγού», σήμερα Πέμπτη 27 Οκτωβρίου στις 21.45 στον κινηματογράφο Απόλλων Cinemax Class στείλτε μας ένα e-mail στο info@flix.gr με το ονοματεπώνυμο σας και την ένδειξη «Ο Ξεναγός». Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με μέιλ μέχρι τις έξι το απόγευμα.

Ο «Ξεναγός» θα βγει στις αίθουσες στις 24 Νοεμβρίου σε κοινή διανομή με το «Tungsten» του Γιώργου Γεωργόπουλου

Διαβάστε περισσότερα για τον «Ξεναγό» εδώ

Βρείτε όλο το πρόγραμμα του 24ου Πανοράματος Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου εδώ