Buzz

Κερδίστε προσκλήσεις για το «Σώμα» από το My F2G Cinema

στα 10

To My F2G Cinema σε προ(σ)καλεί να κερδίσεις τετραπλές προσκλήσεις για το «Σώμα», βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Στέφανι Μέγιερ («Twilight Saga»), αλλά και βιβλία της ταινίας και έναν ολόκληρο χρόνο... σοκολάτες.

Flix Team
Κερδίστε προσκλήσεις για το «Σώμα» από το My F2G Cinema

Μπορεί ο μπερδεμένος έρωτας της Μπέλα για τον Εντουαρντ να έφτασε στο τέλος του, όμως η ηλικιακή ομάδα των young adult, η πιο περιζήτητη κατηγορία θεατών, πολιορκείται ακόμη στενά στενά, από τους επίδοξους διαδόχους εκείνης της σειράς. Το «The Host» του Αντριου Νίκολ, έρχεται με την εγγύηση της υπογραφής της Στέφανι Μέγιερ, της συγγραφέα του «Twilight» και έχει στην καρδιά του ένα ακόμη δυνατό ρομάντζο, αυτή τη φορά με εξωγήινο twist.

Στο κοντινό μέλλον, η ανθρωπότητα έχει αφανιστεί από τη Γη. Μια παρασιτική φυλή εξωγήινων, που λέγονται «Souls», έχει καταλάβει τα σώματα των ζωντανών, έχει διαγράψει τη μνήμη τους και κατοικεί μέσα τους. Η Μέλανι Στράιντερ, ένα έφηβο «αμόλυντο» κορίτσι γνωρίζει έναν ακόμα επιζώντα, τον Τζάρεντ και τον ερωτεύεται. Γρήγορα οι Souls θα προσπαθήσουν να καταλάβουν και το σώμα της Μέλανι αλλά… θα βρουν αντιστάσεις! Τα αισθήματά της είναι τόσο δυνατά που τους εμποδίζουν. Οσο εξακολουθεί ν’ αγαπά ειλικρινά τον Τζάρεντ, το σώμα της είναι απόρθητο!

2

To «Σώμα», όπως είναι ο ελληνικός τίτλος της ταινίας κυκλοφορεί στις αίθουσες στις 11 Απριλίου από την Audiovisual και το My F2G Cinema σε προ(σ)καλεί να κερδίσεις τέσσερις προσκλήσεις για εσένα και την παρέα σου, αλλά και άλλα δώρα από την ταινία, κάνοντας την αναμονή ακόμη μεγαλύτερη.

Για λεπτομέρειες γύρω από τη συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν έχετε παρά να μπείτε στο επίσημο site του F2G και να διεκδικήσετε 125 τετραπλες δωρεάν προσκλήσεις για την ταινία «Το Σώμα» σε avant premiere την Τρίτη 9 Απριλίου, CRUNCH σοκολάτες NESTLE για έναν ολόκληρο χρόνο και 30 βιβλία «Το Σώμα» της Στέφανι Μέγιερ!


Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Σώμα» του Αντριου Νίκολ.