Industry

Κερδίστε μια ευκαιρία να πάρετε τον Σκρατ στο σπίτι!

στα 10

Η Fox, η Activision-Blizzard και το flix.gr σας χαρίζουν δύο παιχνίδια «Η Εποχή των Παγετώνων 4: Ο Χορός των Ηπείρων», ένα για XBOX360 κι ένα για PS3!

Flix Team
Κερδίστε μια ευκαιρία να πάρετε τον Σκρατ στο σπίτι!

Ετοιμαστείτε να πάρετε μέρος στα πιο παγωμένα παιχνίδια του «Ice Age: Continental Drift»! Οσο η ταινία σπάει τα ρεκόρ στα ταμεία των κινηματογράφων όλου του κόσμου, η παρέα του Σκρατ ετοιμάζεται να έρθει σπίτι σας!

Ο Μάνι, ο Σιντ, ο Ντιέγκο και η αγέλη έρχονται αντιμέτωποι με το επικίνδυνο κοπάδι των πειρατών που διεκδικούν το μυστικό θησαυρό του νησιού. Η απόφαση για το μοίρασμα του θησαυρού είναι δύσκολη και η λύση είναι μια: Το θησαυρό θα τον πάρει αυτός που θα καταφέρει να κερδίσει τα 10 μοναδικά και απίθανα αθλητικά events, όπως ski jumping , ice smashing, glacier hopping , prehistoric plunder και πολλά άλλα. Συνεργαστείτε με τους ήρωες σας του «Ice Age 4» και αποκτήστε εσείς τον μοναδικό θησαυρό του νησιού!

game

Πάρτε εδώ μια παγωμένη γεύση από τα παιχνίδια:

Για να διεκδικήσετε ένα από τα δύο παιχνίδια «Η Εποχή των Παγετώνων 4: Ο Χορός των Ηπείρων», για XBOX360 ή για PS3, στείλτε email στο win@flix.gr, αναφέροντας οπωσδήποτε στο subject «Ice Age 4», συμπεριλαμβάνοντας το ονοματεπώνυμό σας και την προτίμησή σας. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη, 25 Ιουλίου και οι νικητές θα ενημερωθούν με email.