Industry

Κερδίστε ένα αντίτυπο του «Υπνωτιστή» και… δε θα κλείσετε μάτι!

στα 10

Λίγο πριν βγει στις αίθουσες «Ο Υπνωτιστής», η νέα ταινία του Λάσε Χάλστρομ, μπορείτε να κερδίσετε ένα αντίτυπο του βιβλίου στο οποίο βασίστηκε, το νέο Σουηδικό θρίλερ του Λαρς Κέπλερ.

Κερδίστε ένα αντίτυπο του «Υπνωτιστή» και… δε θα κλείσετε μάτι!

Ενας άντρας βρίσκεται κτηνωδώς δολοφονημένος στα αποδυτήρια ενός αθλητικού κέντρου στην Τούμπα της Στοκχόλμης. Λίγο αργότερα ανακαλύπτονται τα πτώματα της γυναίκας του και της κόρης του, μαχαιρωμένες και οι δυο από κάποιον που είχε την πρόθεση να εξοντώσει όλη την οικογένεια. Ο γιος όμως έχει επιζήσει, αν και βαριά τραυματισμένος. Ο Γιούνα Λίνα, αστυνομικός επιθεωρητής της Δίωξης Εγκλήματος, μαθαίνει πως η οικογένεια έχει άλλο ένα εν ζωή μέλος, τη μεγάλη αδελφή του αγοριού κι αντιλαμβάνεται πως πρέπει να τη βρει προτού την ανακαλύψει ο δολοφόνος.

Το αγόρι συνέρχεται κατά διαστήματα από το λήθαργο στον οποίο βρίσκεται. Ο Γιούνα Λίνα στην προσπάθειά του να επιταχύνει τη διαδικασία της ανάκρισης και ν’ αποκτήσει μια εικόνα του συμβάντος, έρχεται σε επαφή με τον γιατρό Ερικ Μαρία Μπαρκ και τον πείθει να υπνωτίσει το αγόρι. Ο Ερικ Μαρία Μπαρκ αθετεί την υπόσχεση που είχε δώσει, να μην υπνωτίσει ποτέ ξανά κι αρχίζει έτσι μια αλυσίδα γεγονότων που κόβουν την ανάσα.

ypno

Αυτό είναι το μυθιστόρημα «Ο Υπνωτιστής», στο οποίο ο Λάσε Χάλστρομ βασίζει τη νέα του ταινία (διαβάστε και δείτε περισσότερα εδώ), την επιστροφή του στη γενέτειρά του, τη Σουηδία. Το μυθιστόρημα υπογράφει ο Λαρς Κέπλερ, λογοτεχνικό ψευδώνυμο των Αλεξάντρα Κοέλο Αντορίλ και Αλεξάντερ Αντορίλ, λάτρεις της νουάρ λογοτεχνίας, οι οποίοι γνώρισαν με το πόνημά τους τεράστια επιτυχία: το βιβλίο μεταφράζεται σε 40 χώρες κι έχει πουλήσει περισσότερα από 600.000 αντίτυπα στη Σουηδία.

Λίγο πριν ο κινηματογραφικός «Υπνωτιστής» βγει στις ελληνικές αίθουσες, οι Εκδόσεις Πατάκη, η Odeon και το Flix σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε 3 αντίτυπα του βιβλίου και να το ξεκοκαλίσετε, όλο αγωνία, στις διακοπές. Στείλτε email στο win@flix.gr, με το ονοματεπώνυμό σας, σημειώνοντας οπωσδήποτε στο θέμα «Ο Υπνωτιστής» και πάρτε μέρος στην κλήρωση. Ο διαγωνισμός θα ισχύσει μέχρι και την Κυριακή, 7 Ιουλίου και οι νικητές θα ενημερωθούν με email τη Δευτέρα.

Η ταινία «Ο Υπνωτιστής» βγαίνει στις αίθουσες την Πέμπτη, 4 Ιουλίου, από την Odeon.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα για τον «Υπνωτιστή» εδώ.