Buzz

Κερδίστε DVD από το «Banksy: H Τέχνη στο Δρόμο»

στα 10

Ενα από τα καλύτερα ντοκιμαντέρ των τελευταίων χρόνων, το «Banksy: Η Τέχνη στο Δρόμο» σε σκηνοθεσία του ίδιου του ιδιοσυγκρασιακού street artist μπορεί να γίνει δικό σας σε DVD από τη Videorama Films και το Flix.

Κερδίστε DVD από το «Banksy: H Τέχνη στο Δρόμο»

Μυστηριώδες, επαναστατικό, ακροβατώντας στη λεπτή γραμμή που χωρίζει την αλήθεια από το ψέμα, το «Banksy: Η Τέχνη στο Δρόμο» (όπως είναι ο ελληνικός τίτλος του «Exit Through the GIft Shop») μοιάζει με τον δημιουργό του περισσότερο απ' όσο ίσως θα ήθελε κι ο ίδιος.

Ενα σχόλιο πάνω στη σύγχρονη τέχνη, τη σημασία του να είσαι διάσημος, στο φαινομενικό και το φαινόμενο, το κινηματογραφικό δοκίμιο του Banksy μπορεί να ασχολείται με την απίστευτη - κι όμως αληθινή - ιστορία του Τιερί Γκιετά, ενός τυχάρπαστου τύπου που έγινε εν μια νυκτί ο πιο «ευπώλητος» καλλιτέχνης στον κόσμο, αλλά στην πραγματικότητα μιλάει για την απίστευτη - κι όμως αληθινή - ιστορία του ίδιου του Δυτικού Πολιτισμού έτσι όπως ο Banksy δεν θα σταματήσει ποτέ να χαρτογραφεί παράνομα πάνω στους τοίχους του πλανήτη.

2

To «Banksy: Η Τέχνη στο Δρόμο» κυκλοφόρησε μόλις από τη Videorama Films σε DVD και αν είστε τυχεροί το Flix θα σας το κάνει δώρο. Το μόνο που έχετε να κάνετε για συμμετάσχετε στο διαγωνισμό είναι να στείλετε ένα e-mail στο win@flix.gr με θέμα «Banksy» και το ονοματεπώνυμό σας. Οι νικητές θα προκύψουν μετά από κλήρωση και θα ειδοποιηθούν με e-mail.

2

Αν δεν είστε τυχεροί, μπορείτε σε κάθε περίπτωση να προμηθευτείτε το DVD του «Bansky: H Τέχνη στο Δρόμο» από τα καταστήματα Videorama ή στο επίσημο site της Videorama Films.

Διαβάστε ακόμη: