Φεστιβάλ / Βραβεία

Κερδίστε δωρεάν είσοδο στην «Ατομική Εποχή»!

στα 10

Μπορεί το 13ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου να ολοκληρώνεται σήμερα με την τελετή λήξης στις 20.00 στο Ιντεάλ, οι προβολές του όμως συνεχίζουν κανονικά όλη τη μέρα. Και το Flix σας δίνει δωρεάν προσκλήσεις για την «Ατομική Εποχή» της Ελενα Κλοτζ.

Κερδίστε δωρεάν είσοδο στην «Ατομική Εποχή»!

Ο Βίκτορ και ο Ράινερ θέλουν να βγουν να χορέψουν και παίρνουν το τρένο για το Παρίσι. Ομως η απόρριψη από τις γυναίκες δεν θα αργήσει να έρθει· η νύχτα τους βρίσκει να μπλέκουν σε καβγάδες στον δρόμο και να δοκιμάζουν απογοητεύσεις. Ετσι αποφασίζουν να φύγουν από την πόλη και να πάνε στο δάσος. Μέσα στη σιωπή της φύσης, στο φως του φεγγαριού, η έλξη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον θα αρχίσει να γίνεται όλο και πιο φανερή.

Φαντάσματα...εφηβείας, σεξ που υποννοείται περισσότερο απ' όσο γίνεται και μια διάχυτη μελαγχολία είναι τα συστατικά της «Ατομικής Ζωής» της Ελενα Κλοτζ (συν ο Νιλ Σνάιντερ, το αντικείμενο του πόθου στις «Φανταστικές Αγάπες» του Ξαβιέ Ντολάν) που συμμετείχε στο τμήμα Πανόραμα του 62ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, φέρνοντας ξανά στην επικαιρότητα μια γενιά χωρίς στόχο, χωρίς όνειρα, με μοναδικό οδηγό της άσκοπης περιπλάνησης της το ανθρώπινο ένστικτο...

Πέντε από εσάς μπορείτε να κερδίσετε από μια διπλή πρόσκληση για την προβολή της «Ατομικής Ζωής» στα πλαίσια του 13ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου, απόψε Τετάρτη 28 Μαρτίου στις 22.30 στον κινηματογράφο Δαναό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα e-mail στο win@flix.gr με την ένδειξη «Ατομική Ζωή» και το ονοματεπώνυμο σας. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail σήμερα το μεσημέρι.

Διαβάστε περισσότερα για το 13ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου, για τη συνεργασία του Outview - Gay and Lesbian Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Αθήνας με το Γαλλόφωνο Φεστιβάλ και βρείτε το πρόγραμμα προβολών εδώ.