Buzz

Κερδίστε Blu-Ray «Στο Μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς» του Σπάικ Τζόνζι

στα 10

Χριστούγεννα γαρ και ο Αϊ Βασίλης (το Flix, δηλαδή και η Sony Pictures Home Entertainment Hellas) σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε Blu-Ray της κλασικής κωμωδίας του Σπάικ Τζόνζι «Στο Μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς».

Flix Team
Κερδίστε Blu-Ray «Στο Μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς» του Σπάικ Τζόνζι

Ο Κρεγκ Σουόρτζ, ένας χαρισματικός παίκτης μαριονετών, προσπαθεί να βγάλει τα προς το ζην μέσω της τέχνης του... αδίκως! Ο δεκάχρονος γάμος του με τη Λότι δεν δείχνει να οδηγεί πουθενά και μια αγγελία για εργασία σε μια μικρή εταιρία στο Μανχάταν, είναι η μοναδική του διαφυγή. Εκεί στον όροφο… 7 ½ ενός ασυνήθιστου κτιρίου, ο Κρεγκ συναντά το ερωτικό αντικείμενο του πόθου του, την Μαξίν, μια γυναίκα που ζητά να αγαπηθεί, αλλά … δεν θέλει να τον βλέπει! Από ένα λάθος του ο Κρεγκ θα ανακαλύψει μια «κρυμμένη» πόρτα στο γραφείο του. Μια μικροσκοπική δίοδο που οδηγεί στο κεφάλι του Τζον Μάλκοβιτς! Για 15 λεπτά ο Κρεγκ γίνεται ο Τζον Μάλκοβιτς. Κι αυτή είναι μονάχα η αρχή...

Μια δεκαετία και κάτι μετά την εμφάνιση του, το «Στο Μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς» παραμένει για πολλούς η ταινία που άλλαξε για πάντα την εικόνα της αμερικανικής κωμωδίας, ενα απόλυτα επιτυχημένο πείραμα που στο μικροσκόπιο του έβαλε περισσότερα πράγματα από ένα πανέξυπνο σενάριο, ένα «πειραγμένο» καστ (Τζον Κιούζακ, Κάμερον Ντίαζ, Κάθριν Κίνερ) και μια σκηνοθετική ματιά ικανή να κάνει το παράλογο να μοιάζει...απόλυτα φυσιολογικό.

Τα εύσημα, φυσικά πηγαίνουν εξ ημισείας στον Τσάρλι Κάουφμαν (σενάριο) και τον Σπάικ Τζόνζι (σκηνοθεσία), αν και κάποιος θα έπρεπε κάποια στιγμή να αναγνωρίσει τον πραγματικό υπαίτιο αυτής της επιτυχίας. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Τζον Μάλκοβιτς που εκτός από το όνομα του δάνεισε στην ταινία και το πρόσωπο του μαζί με την από φυσικού του τρέλα στο μικρό αλλά σημαδιακό του ρόλο στο φιλμ που προτάθηκε για τρία Οσκαρ (Β' Γυναικείου Ρόλου για την Κάθριν Κίνερ, σεναρίου για τον Τσάρλι Κάουφμαν και σκηνοθεσίας για τον Σπάικ Τζόνζι).

Δύο από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε από ένα Blu-Ray του «Being John Malcovich». Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας σημειώσετε στα σχόλια παρακάτω «Ποια είναι η αγαπημένη σας ταινία του Σπάικ Τζόνζι;». Θυμηθείτε να σημειώνετε το e-mail σας πριν καταχωρήσετε το σχόλιο σας προκειμένου να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Οι νικητές θα ανακοινωθούν εδώ την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου και θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Το Blu-Ray του «Στο Μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς» που κυκλοφορεί από τη Sony Pictures Home Entertainment Hellas, εκτός από εικόνα και ήχο που θα σας κάνουν να μπείτε κυριολεκτικά στο μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς περιέχει συνέντευξη με τον Σπάικ Τζόνζι, ντοκιμαντέρ για τα γυρίσματα της ταινίας, τον Τζον Μάλκοβιτς, το 7 1/2 όροφο και την τέχνη του κουκλοθέατρου!