Buzz

Η Κίρα Νάιτλι προτρέπει τους Βρετανούς να ψηφίσουν στο δημοψήφισμα για το Brexit

στα 10

Μέρος μιας καμπάνιας που έχει σκοπό να μειώσει την αποχή στο επερχόμενο κρίσιμο βρετανικό δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου, η Κίρα Νάιτλι προτρέπει τους θαυμαστές της να αφιερώσουν πέντε λεπτά για να ψηφίσουν.

Η Κίρα Νάιτλι προτρέπει τους Βρετανούς να ψηφίσουν στο δημοψήφισμα για το Brexit

«Χρειάζονται πέντε δευτερόλεπτα να προβάρεις την τέλεια έκφραση όταν παραλαμβάνεις ένα βραβείο. Και χρειάζονται πέντε δευτερόλεπτα για να σημειώσεις ένα Χ σε ένα ψηφοδέλτιο. Πέντε λεπτά για να σταματήσεις άλλους να γαμήσουν το μέλλον σου.»

Τόσο ξεκάθαρα, η Κίρα Νάιτλι, πρωταγωνιστεί στο νέο σποτ της ομάδας We Are Europe προτρέποντας τους νέους κυρίως ψηφοφόρους να μην προτιμήσουν την αποχή στις 23 Ιουνίου, όταν η Βρετανία θα αποφασίσει για την παραμονή της ή όχι στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Διαβάστε ακόμη: Ο Ιαν ΜακΚέλεν είναι ενάντια στο Brexit


Παρόλο που το μήνυμα είναι πολιτικά ουδέτερο, η Κίρα Νάιτλι ανήκει στην ομάδα των καλλιτεχνών που έχουν δηλώσει ευθαρσώς την επιθυμία τους η Βρετανία να μείνει στην Ευρωπαϊκή Ενωση, ενώ και η ομάδα We Are Europe, όπως δηλώνει το όνομά της στέκεται απέναντι στο Brexit. Αλλα ονόματα που έχουν γυρίσει παρόμοια διαφημιστικά είναι η Λίλι Κόουλ, η Αναμπελ Γουόλις, η Βίβιεν Γουέστγουντ και άλλοι.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: 250 Βρετανοί καλλιτέχνες λένε «Μένουμε Ευρώπη»