Buzz

Η Κέιτ Μίντλετον στο «Downton Abbey» (όχι δεν είναι φάρσα)

στα 10

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν το πρωτόκολλο θα επιτρέψει στην πριγκίπσσα να πάρει μέρος σε μία σκηνή. Ομως είναι σίγουρο ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ θα είναι στο σετ την ερχόμενη εβδομάδα!

Η Κέιτ Μίντλετον στο «Downton Abbey» (όχι δεν είναι φάρσα)

Πριν από λίγους μήνες, ο Τζορτζ Κλούνεϊ βρέθηκε στον Πύργο του Downton, ως μέρος της φιλανθρωπικής κίνησης «Text Santa», στέλνοντας μηνύματα αγάπης και ρετρό coolness. Κι από ό,τι φαίνεται πάρα πολλοί ακόμα σταρ, δημόσια πρόσωπα ακτινοβολίας μεγατόνων, έχουν ως φαντασίωση να περάσουν από τα σετ και την ιστορία του «Downton Abbey», μίας από τις πιο δημοφιλείς σειρές της βρετανικής τηλεόρασης των τελευταίων χρόνων.

Για αυτό και η είδηση μας παραξενεύει (ειδικά όταν σκεφτόμαστε τις δυσκολίες του βασιλικού πρωτόκολλου να την επιτρέψει), αλλά σε ένα δεύτερο επίπεδο δεν μας σοκάρει: η Κέιτ Μίντλετον, σύζυγος του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και Δούκισσα του Κέιμπριτζ θα εμφανιστεί στα σετ του «Downton Abbey» (όχι στον πύργο, αλλά στα Ealing Studios του δυτικού Λονδίνου) σε λίγες μέρες. Μέχρι στιγμής τα σχέδια της επίσκεψης δεν εξηγούνται αναλυτικά - θα παρακολουθήσει μόνο το γύρισμα ή θα συμμετέχει σε μία σκηνή;

Εμείς τη φανταζόμαστε να συμμετέχει. Να κουβεντιάζει με τη Λαίδη Μέρι Κρόλεϊ, να πίνουν τσάι σαν κολλητές φίλες, να μιλούν για τα μωρά τους κι εμείς να συγκρίνουμε τη φινέτσα και τα ρούχα τους.

Θα τα μάθουμε όλα μετά την επίσκεψή της, η οποία έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 12 Μαρτίου.

Διαβάστε ακόμα: