Buzz

Κάρις Βαν Χούτεν: Από τη Μελισσάνδρη του «Game of Thrones» στη Γκρέτα Γκάρμπο

στα 10

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Screen International, ετοιμάζεται μια κινηματογραφική βιογραφία της Γκρέτα Γκάρμπο. Με το μύθο της θα αναμετρηθεί η ατρόμητη Μελισσάνδρη του «Game of Thrones» Κάρις Βαν Χούτεν.

Κάρις Βαν Χούτεν: Από τη Μελισσάνδρη του «Game of Thrones» στη Γκρέτα Γκάρμπο

«Μεγάλωσα με τις βωβές ταινίες. Αυτή η εποχή μου προκαλούσε πάντοτε τρομερή γοητεία. Η Γκρέτα Γκάρμπο μου εντυπώθηκε όσο καμία άλλη κινηματογραφική σταρ και δεν με άφησε ποτέ. Είμαι γοητευμένη από την ιστορία της, την τέχνη της, τη μοναξιά της και την απαράμιλλη ομορφιά της.»

Με αυτά τα λόγια η Ολλανδέζα Κάρις Βαν Χούτεν δήλωσε έτοιμη να αναμετρηθεί με τον bigger than life μύθο της Γκρέτα Γκάρμπο σε μια κινηματογραφική βιογραφία που την βρίσκει εκτός από πρωταγωνίστρια και παραγωγό, έτοιμη να αποδείξει πως όσοι την ξεχώρισαν στο «Black Book» του Πολ Βερχόφεν το 2006 και δεν χορταίνουν να τη βλέπουν ως Μελισσάνδρη στο «Game of Thrones» μπορούν να περιμένουν από αυτήν ακόμη περισσότερα.

2 Με αυτό θα πρέπει να αναμετρηθεί η Κάρις Βαν Χούτεν...

Το σενάριο της βιογραφίας υπογράφει η Σόνι Γιόργκενσεν, κάτοικος Λος Αντζελες αλλά με καταγωγή από τη Σουηδία, ενώ η Βαν Χούτεν βρίσκεται σε στενή συνεννοήση με τους κληρονόμους της Γκρέτα Γκάρμπο προκειμένου να συλλέξει όσες περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή της ηρωίδας της, αλλά και να αποδώσει μια πιστή βιογραφία που όμως θα δώσει μια «τελείως διαφορετική οπτική πάνω στη ζωή της Γκάρμπο».