Industry

O Γρηγόρης Καραντινάκης επιστρέφει στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου;

στα 10

Μπορεί να μην υπάρχει ακόμη επίσημη πληροφόρηση, αλλά αυτό ισχυρίζεται δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών.

Flix Team
O Γρηγόρης Καραντινάκης επιστρέφει στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου;

Οπως είναι γνωστό, το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου στο οποίο εδώ μήνες η θέση του Γενικού Διευθυντή παρέμενε κενή, είχε ξεκινήσει με προκύρηξη, την διαδικασία πλήρωσής της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Βένας Γεωργακοπούλου σήμερα στην Εφημερίδα των Συντακτών, αυτή η διαδικασία ολοκληρώθηκε με ειδική ψηφοφορία των μελών του διοικητικού συμβουλίου του ΕΚΚ, από την οποία επιλέχθηκε ομόφωνα μεταξύ των υποψηφίων, ο προηγούμενος Γενικός Διευθυντής, Γρηγόρης Καραντινάκης.

Η επισημοποίηση της είδησης θα γίνει προφανώς με επίσημη ανακοίνωση κι όταν ο διορισμός του κ. Καραντινάκη υπογραφεί από τον αρμόδιο Υπουργό και δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Θυμίζουμε ότι το ΕΚΚ παραμένει δίχως Γενικό Διευθυντή από τον Ιανουάριο, όταν η θητεία του Γρηγόρη Καραντινάκη είχε λήξει, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα την δυσλειτουργία του και την αδυναμία λήψης αποφάσεων για την χρηματοδότηση ταινιών.

Ελπίζουμε λοιπόν να δούμε σύντομα την επιβεβαίωση του παραπάνω δημοσιεύματος, ώστε η λειτουργία του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς, μετά από μια γεμάτη εμπόδια περίοδο.

Διαβάστε ακόμη: