Industry

Κάντε μια βόλτα με τη λιμουζίνα του «Cosmopolis»: Κερδίστε το βιβλίο!

στα 10

Τι ήταν αυτό που έκανε τον Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ να θεωρήσει την κινηματογραφική διασκευή του «Cosmopolis» του Ντον ΝτεΛίλο όνειρο ζωής; Για να καταλάβετε, διεκδικήστε και διαβάστε το πρωτότυπο μυθιστόρημα.

Flix Team
Κάντε μια βόλτα με τη λιμουζίνα του «Cosmopolis»: Κερδίστε το βιβλίο!

Ο ύπνος τον πρόδιδε πιο συχνά τώρα πια, όχι μία ή δυο φορές την εβδομάδα, αλλά τέσσερις και πέντε. Τι έκανε εκείνος όταν συνέβαινε αυτό; Δεν έκανε μακρινούς περιπάτους μέχρι να έρθει το ξημέρωμα. Δεν υπήρχε κάποιος αρκετά αγαπημένος φίλος, για να τον ενοχλήσει μ' ένα τηλεφώνημα. Και τι να του πει; Το ζήτημα ήταν στις σιωπές, όχι στις λέξεις.

Οταν, το 2003, ο Ντον ΝτεΛίλο κυκλοφόρησε το νέο του μυθιστόρημα, με τον τίτλο «Cosmopolis» και με θέμα μια σύγχρονη διασκευή του «Οδυσσέα» του Τζέιμς Τζόις, ο κόσμος βρισκόταν στο πρώτο σκαλοπάτι της νέας χιλιετίας, με τις πρακτικές και τις υπαρξιακές αγωνίες στο ζενίθ. Πόσο επιβιώνει το μυθιστόρημα του ΝτεΛίλο δέκα χρόνια αργότερα και πώς το επεξεργάστηκε ο Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ για να το μεταφέρει στο σινεμά;

Για να διαμορφώσετε τις δικές σας απαντήσεις σ' αυτές τις ερωτήσεις, οι εκδόσεις Εστία, η Village και το Flix σας προσφέρουν το απαραίτητο εφόδιο: το βιβλίο! Για να κερδίσετε τα δύο αντίτυπα του «Cosmopolis» του Ντον ΝτεΛίλο, στείλτε email στο win@flix.gr, με το ονοματεπώνυμό σας, σημειώνοντας στο θέμα τον τίτλο του βιβλίου. Ο διαγωνισμό θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου και οι νικητές της κλήρωσης θα ενημερωθούν με email.

Το «Cosmopolis» του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ προβάλλεται στους κινηματογράφους της Ελλάδας από την Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου. Διαβάστε περισσότερα για την ταινία και τους συντελεστές της εδώ.

cosmo