Buzz

Κανείς δεν αγαπάει το κομπιούτερ του όπως ο Χοακίν Φίνιξ: τρέιλερ για το «Her» του Σπάικ Τζόνζι

στα 10

Ο Σπάικ Τζόνζι σκηνοθετεί το «Electric Dreams» των 2010s και το πρώτο τρέιλερ είναι ακριβώς όπως το φανταζόμασταν: ένα ρομαντικό virtual παραμύθι για όσους ξέρουν να αντέχουν τη μοναξιά.

Κανείς δεν αγαπάει το κομπιούτερ του όπως ο Χοακίν Φίνιξ: τρέιλερ για το «Her» του Σπάικ Τζόνζι

«Ο Θίοντορ, ένας μοναχικός συγγραφέας, αγοράζει μια ηλεκτρονική συσκευή μ’ ένα ολοκαίνουριο λογισμικό, σχεδιασμένο για ν’ ανταποκρίνεται στην κάθε ανάγκη του χρήστη. Προς έκπληξη του Θίοντορ, ανάμεσα στον ίδιο και στη συσκευή αναπτύσσεται μια ρομαντική σχέση.

Αυτός ο αντισυμβατικός έρωτας συνδυάζει την επιστημονική φαντασία και το ρομάντζο σε μια γλυκιά ιστορία που εξερευνά τη φύση της αγάπης και τους τρόπους με τους οποίους η τεχνολογία μας απομονώνει αλλά και μας συνδέει.»

Αυτή είναι η επίσημη σύνοψη του «Her», της καινούριας ταινίας του Σπάικ Τζόνζι, ο οποίος επιστρέφει τέσσερα χρόνια μετά το «Where the Wild Things Are» για να αφηγηθεί μια παράξενη ιστορία αγάπης, ένα πειραγμένο virtual παραμύθι - αντίδοτο στην ανθρώπινη μοναξιά.

2

Γραμμένο από τον ίδιο, με πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φίνιξ, την Εϊμι Ανταμς, τη Ρούνι Μάρα και τη... φωνή της Σκάρλετ Γιόχανσον (στην ιδανική εκδοχή της Siri - αν αυτό θα μπορούσε ποτέ να είναι αληθινό), το «Her» μοιάζει από το τρέιλερ του σαν ακριβώς αυτό που θα περίμενε κανείς: μια μελαγχολική, παράξενη ιστορία στην οποία η φαντασία γίνεται ένα με την πραγματικότητα και ο έρωτας είναι απλά μια αναπάντεχη πιθανότητα. Κάτι σαν το «Electric Dreams» των 2010s με πιο indie καρδιά και αρκετό ρομαντισμό, όπως αυτόν που μόνο ο Σπάικ Τζόνζι ξέρει να απλώνει στις κινηματογραφικές του ιστορίες.

Το «Her» είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες της Αμερικής στις 20 Νοεμβρίου.

2

Δείτε εδώ το τρέιλερ:


Διαβάστε ακόμη: