Buzz

Κάνε μια ταινία για την Ευρώπη!

στα 10

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει ιδανικότερη στιγμή για έναν διαγωνισμό ερασιτεχνικών βίντεο με θέμα την Ευρώπη. Μάθετε πληροφορίες και καταθέστε τη δική σας άποψη για τη Γηραιά Ηπειρο που προσπαθεί με κάθε τρόπο να σταθεί στα πόδια της.

Κάνε μια ταινία για την Ευρώπη!

Το «Europe past forward» είναι ένας ετήσιος διαγωνισμός που οργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπής (ΕΟΚΕ) και απευθύνεται σε νέους 18 έως 30 ετών που θέλουν να δώσουν τη δική τους οπτική για την Ευρώπη. Η ετήσια, πλέον, πρωτοβουλία της ΕΟΚΕ στοχεύει στην ενθάρρυνση της δημιουργικότητας και τη χρήση των νέων μέσων κοινωνικής δικτύωσης στα 27 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γυρίσετε ένα βίντεο 3 λεπτών που να παρουσιάζει μια όψη της Ευρώπης και να το υποβάλλετε στον λογαριασμό του «Europe past forward». Το πρώτο βραβείο συνοδεύεται από 5.000 ευρώ, το 2ο βραβείο από 3.000 ευρώ και το 3ο από 2.000 ευρώ.

Δείτε παρακάτω ένα τρέιλερ ειδικά φτιαγμένο για το διαγωνισμό από το οποίο μπορείτε να εμπνευστείτε αφού η πραγματική πρόκληση είναι να συνδυάσετε οτιδήποτε σας φέρνει στο νου η Ευρώπη με μια ιστορία υπό το σύνθημα «Δείξε μας τι σημαίνει η Ευρώπη για σένα».

Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών λήγει στις 15 Φεβρουαρίου του 2012, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του διαγωνισμού στο Ιντερνετ, όπου και αναγράφονται οι όροι συμμετοχής και αναλυτικά η διαδικασία επιλογής των νικητών.

Η τελετή απονομής των βραβείων θα γίνει στις 15 Μαρτίου 2012 στις Βρυξέλλες.