Industry

Κάνε γύρισμα στο Λονδίνο το 2012. Τώρα μπορείς!

στα 10

Οποιος πίστευε πως η κινηματογραφική παραγωγή στο Λονδίνο θα σταματήσει 2012, δεν έχει λάβει υπόψη του πως υπάρχουν χώρες που δεν παραλύουν επειδή έχουν αναλάβει μια ογκώδη διοργάνωση όπως αυτή των Ολυμπιακών Αγώνων.

Κάνε γύρισμα στο Λονδίνο το 2012. Τώρα μπορείς!

Θέλοντας να διαβεβαιώσει τους κινηματογραφιστές της χώρας, αλλά και όσους προτίθενται να κάνουν γυρίσματα στο Λονδίνο το 2012, το Film London (το επίσημο κρατικό όργανο που είναι υπεύθυνο για τα κινηματογραφικά θέματα της πρωτεύουσας της Μ. Βρετανίας) εξέδωσε μια ανακοίνωση πως οι ταινίες θα συνεχίσουν να γυρίζονται κανονικά κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Και πως θα γίνει αυτό; Μέσω ενός online συστήματος (Film London Portal) στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους για γυρίσματα στο Λονδίνο και από το οποίο θα μπορούν να παίρνουν πληροφορίες για το πως μπορούν απρόσκοπτα να στήσουν το συνεργείο τους. Από το ίδιο site θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για το οδικό δίκτυο, τη διαθεσιμότητα σε ξενοδοχεία κατά τη διάρκεια των Αγώνων.

O σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας είναι να συνεχίσουν να γίνονται ταινίες στο Λονδίνο καθώς και να εξασφαλιστεί πως οι ταινίες που ήδη έχουν πάρει άδεια για γυρίσματα μέσα στο 2012 να μην παρεμποδιστούν λόγω της αναστάτωσης που θα επικρατεί εξαιτίας των Ολυμπιακών Αγώνων. Ταυτόχρονα, ο πολύ χρήσιμος αυτός οδηγός θα παραμείνει ανοιχτός και μετά το πέρας της διοργάνωσης, προσφέροντας ακόμη ένα πολύτιμο εργαλείο στις παραγωγές που θέλει να προσεκλύσει το Film London και έχουν ήδη αναγάγει το Λονδίνο σε ένα από τα πιο «εύκολα» πλατό στον πλανήτη.

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site του Film London