Buzz

Καμία Ρέιτσελ Βάις στο «To the Wonder» του Τέρενς Μάλικ. No wonder…

στα 10

Μένοντας πιστός στον θρύλο που τον θέλει να εξαφανίζει κεντρικούς ηθοποιούς στο μοντάζ των ταινιών του, ο Τέρενς Μάλικ έκανε πάλι το θαύμα του!

Καμία Ρέιτσελ Βάις στο «To the Wonder» του Τέρενς Μάλικ. No wonder…

«Απ’ ό,τι φαίνεται, ο ρόλος μου έχει κοπεί. Είχα την εμπειρία να δουλέψω μαζί του, αλλά δε θα έχω τη χαρά να δω τη δουλειά μου.»

Ετσι μίλησε η Ρέιτσελ Βάις σε συνέντευξή της στην ιταλική εφημερίδα La Stampa, σχετικά με τη συμμετοχή της στο «To the Wonder» του Τέρενς Μάλικ.

Ο σκηνοθέτης του «The Tree of Life» είναι διάσημος για τη… μειωμένη βαρύτητα που δίνει στους ηθοποιούς του, φτάνοντας πολλές φορές σε σημείο να τους εξαφανίσει εντελώς. Στη «Λεπτή Κόκκινη Γραμμή» του 1998, ο φερόμενος ως πρωταγωνιστής Αντριεν Μπρόντι ανακάλυψε στην επίσημη πρώτη προβολή της ταινίας ότι τη θέση του έχει πάρει ο Τζιμ Καβίζελ, ενώ ο δικός του ρόλος είχε μειωθεί σε δεύτερο – στην ίδια ταινία έπαιξαν, αλλά κόπηκαν στο μοντάζ, οι Γκάρι Ολντμαν, Βίγκο Μόρτενσεν, Μίκι Ρουρκ, Μάρτιν Σιν και Μπίλι Μπομπ Θόρντον!

Ακόμα και στο «To the Wonder», η Ρέιτσελ Βάις δεν είναι το μόνο «θύμα» του Μάλικ. Η Τζέσικα Τσαστέιν έκανε επίσης γύρισμα 2 εβδομάδων για την ταινία, αλλά έμαθε, ευτυχώς εγκαίρως, ότι η ερμηνεία της δε θα χρειαστεί. Χρωστώντας, βέβαια, εν μέρει την καριέρα της στον Μάλικ, η Τσαστέιν έσπευσε να δηλώσει ότι χάρηκε και μόνο με τη νέα τους συνεργασία, παρότι το κοινό δε θα τη δει σ’ αυτήν την ταινία.

Το «To the Wonder» είναι ένα ρομαντικό δράμα, που παρακολουθεί την ιστορία ενός άντρα (Μπεν Αφλεκ) που ξανασυναντά μια γυναίκα από την πόλη όπου μεγάλωσε (Ρέιτσελ ΜακΑνταμς), μόλις ο γάμος του με μια Ευρωπαία (Ολγκα Κουριλένκο) έχει διαλυθεί. Συμπρωταγωνιστεί και ο Χαβιέ Μπαρδέμ στο ρόλο ενός ιερέα και, απ’ ό,τι φαίνεται, κανένας άλλος!

Το «To the Wonder» θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του αυτήν την Κυριακή στο 69ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας – το flix.gr θα σας μεταφέρει αμέσως τις εντυπώσεις του από την ταινία!

Ο Τέρενς Μάλικ είναι βέβαιο ότι δε θα βρίσκεται στο Φεστιβάλ, όχι μόνο λόγω της… αγοραφοβίας του, αλλά κυρίως γιατί βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης δύο ακόμα ταινιών, του «Knight of Cups» και της ταινίας που μέχρι τώρα λεγόταν «Lawless» αλλά αυτή τη στιγμή είναι το Untitled Terrence Malick Project.