Industry

Καλωσήρθατε στο «Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ Συμπόσιο»

στα 10

Είκοσι χρόνια πριν θα ακουγόταν ως αστείο ή cult ατάκα. Ομως είναι πραγματικότητα: Arnie is back. Και με ρόλο που ξαφνιάζει και δεν ανήκει σε ταινία. Ο πρώην Κυβερνήτης της Καλιφόρνια οργανώνει ημερίδα στο πανεπιστήμιο του USC για εκλεκτούς εκπρόσωπους της πολιτικής και του Χόλιγουντ.

Καλωσήρθατε στο «Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ Συμπόσιο»

Εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, αλλά και μεγάλοι παίκτες των αμερικανικών media και των χολιγουντιανών στούντιο, δέχτηκαν την πρόταση του Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ να συμμετάσχουν σε ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Σεπτεμβρίου στο πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια (USC).

Το συμπόσιο, το οποίο μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο όσοι πάρουν στα χέρια τους προσωπική πρόσκληση, θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί με πάνελ που θα σχηματίζουν ο ίδιος ο Σβαρτζενέγκερ (ως πρώην Κυβερνήτης της Καλιφόρνια), ο πρώην υποψήφιος Πρόεδρος Τζον ΜακΚέιν και ο πρώην Κυβερνήτης της Φλόριντα, Τσάρλι Κράιστ. Θέμα της συζήτησης: η πολιτική συμμετοχή μετά τη θητεία.

Στο δεύτερο πάνελ, το θέμα έχει να κάνει με τις περιβαλλοντολογικές ανησυχίες του Σβαρτζενέγκερ (κάτι που τον είχε απασχολήσει αρκετά και κατά τη διάρκεια της θητείας του). Σ΄αυτή τη συζήτηση που θα επικεντρωθεί στην φυσική ενέργεια, το περιβάλλον και τις κλιματολογικές συνθήκες λοιπόν, θα συμμετάσχουν ο Κόναν Νόλαν (δημοσιογράφος του τηλεοπτικού NBC4), ο Μπομπ Φόστερ (Δήμαρχος του Λονγκ Μπιτς) και ο Δρ. Ρ. Κ. Πατσόρι, Πρόεδρος της Επιτροπής για το Περιβάλλον.

Τέλος, οι ισχυροί του Χόλιγουντ θα δώσουν τα φώτα τους στο πώς «Οι ηγέτες των Media και του Χόλιγουντ έχουν και τη δύναμη και την ευκαιρία για ανάπτυξη και εφευρετικότητα». Σ' αυτό το τελευταίο πάνελ θα πάρουν μέρος ο Τζέιμς Κάμερον (ποιος πιο κατάλληλος για να μιλήσει για δύναμη και εφευρετικότητα), ο Ρον Μάγιερ, ο Μπεν Σμιθ (διευθυντής σύνταξης του Buzzfeed), ο Ρομπ Φρίντμαν (υποδιευθυντής του στούντιο της Lionsgate) και ο ίδιος ο Αρνολοντ.

Είναι εντυπωσιακό πώς ο Σβαρτζενέγκερ κάνει το χολιγουντιανό comeback του πάντως. Μετά από μία χρονιά προσωπικών σκανδάλων, η ακομπλεξάριστη συμμετοχή του στους «Αναλώσιμους 2», τα γυρίσματα του «The Last Stand» και τώρα ένα πολιτικό/πολιτισμικό συμπόσιο που φέρει την υπογραφή του.

He is back, alright...