Buzz

Και οι The National στο soundtrack του «The Hunger Games: Catching Fire»

στα 10

Σύμφωνα με δηλώσεις του γκρουπ, το κομμάτι που έγραψαν ειδικά για το δεύτερο μέρος του «The Hunger Games» κόντεψε να κοπεί από το soundtrack της ταινίας γιατί ήταν πολύ... σκοτεινό.

Και οι The National στο soundtrack του «The Hunger Games: Catching Fire»

Σε συνέντευξή τους στο NME, οι The National αποκάλυψαν πως είχαν γράψει ένα τραγούδι για να συμπεριληφθεί στο soundtrack του «The Hunger Games: Catching Fire» με τίτλο «Dying is Easy», αλλά τελευταία στιγμή αναγκάστηκαν να αλλάξουν τον τίτλο σε «Lean» γιατί οι υπεύθυνοι της ταινίας το θεώρησαν πολύ... σκοτεινό.

«Το τραγούδι κόντεψε να κοπεί από το soundtrack επειδή ήταν πολύ σκοτεινό», δηλώνει ο Ματ Μπέρνινγκερ των The National. «To οποίο θεώρησα πως είναι κάπως αστείο όταν μιλάμε για μια ταινία στην οποία σκοτώνονται παιδιά. Δεν μπορώ να σκεφτώ πως ένα τραγούδι μπορεί να είναι πιο "σκοτεινό" από αυτό;».

Τα μόνα πράγματα που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το soundtrack του «Catching Fire» είναι πως σε αυτό θα βρίσκεται φυσικά το «Atlas», το τραγούδι που έγραψαν ειδικά για την ταινία οι Coldplay (ακούστε το εδώ), αλλά και η συμμετοχή της Ελι Γκούλντινγκ.

Το soundtrack θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου. Μέχρι τότε φανταζόμαστε πως θα μάθουμε και θα ακούσουμε πολλά περισσότερα...

Διαβάστε ακόμη: