Buzz

Και ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο στην νέα ταινία του Τέρενς Μάλικ!

στα 10

Εχουμε και λέμε: Ράιν Γκόσλινγκ, Μάικλ Φασμπέντερ και τώρα Μπενίσιο Ντελ Τόρο! Το πάλαι ποτέ ονομαζόμενο (και τώρα χωρίς επίσημο τίτλο) «Lawless» του Τέρενς Μάλικ συνεχίζει να προσθέτει πρωταγωνιστές!

Και ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο στην νέα ταινία του Τέρενς Μάλικ!

Τον Ιούνιο, μία ερασιτεχνική κάμερα τους είχε συλλάβει να βγαίνουν από εστιατόριο του Λος Αντζελες. Ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο απαντούσε σε ανόητες ερωτήσεις ενός φαν που τον βιντεοσκοπούσε με το κινητό του (για να πουλήσει την είδηση μετά στο tmz) και ο διαβόητα ακριβοθώρητος Τέρενς Μάλικ προσπαθούσε να κρυφτεί από τον αδιάκριτο φακό (διαβάστε περισσότερα και δείτε το βίντεο).

Σήμερα συνειδητοποιούμε το περιεχόμενο συζήτησης εκείνου το meeting. Πρώτες πληροφορίες θέλουν στο σετ της νέας ταινίας του Τέρενς Μάλικ να προστίθεται και το όνομα του Μπενίσιο Ντελ Τόρο. Ηδη, όπως σας έχουμε ήδη αναφέρει και δείξει φωτογραφίες, στη διάθεση του σκηνοθέτη για τα γυρίσματα είναι οι Ράιαν Γκόσλινγκ και Μάικλ Φασμπέντερ.

Να όμως που νέες φωτογραφίες τοποθετούν τον Μπενίσιο Ντελ Τόρο στο Οστιν, Τέξας (όπου γίνονται τα γυρίσματα), και, ακόμα σημαντικότερο, τον απεικονίζουν να κάνει παρέα με τον ένα εκ των πρωταγωνιστών: τον Μάικλ Φασπέντερ.

toro1

toro2

Κι αν αυτό είναι τυχαίο, έρχεται μία τρίτη ερασιτεχνική και πιο μακρινή φωτογραφία η οποία δείχνει τη φιγούρα του Ντελ Τόρο πάνω στο σκάφος όπου γίνεται γύρισμα για την ταινία.

toro3

Βέβαια με τον Τέρενς Μάλικ, δεν μπορεί να ξέρει κανείς. Μπορεί να γυρίσει μία ταινία μαζί του, αλλά να μη δει ποτέ τον εαυτό του στο τελικό αποτέλεσμα. Κρίνοντας από τη συνήθη πρακτική του ιδιόρρυθμου σκηνοθέτη, οποιοσδήποτε από τους παραπάνω ηθοποιούς μπορεί να έχει από ελάχιστο έως και καθόλου χρόνο στην τελική ταινία, αλλά αυτό δε μειώνει την περιέργεια και την ανυπομονησία μας!

Να θυμήσουμε ότι ο Μάλικ μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του «Knight of Cups», που παρακολουθεί την ιστορία ενός άντρα, θύμα των πειρασμών, της διασημότητας και της ασυδοσίας του (απ’ ό,τι καταλαβαίνουμε από τα λίγα στοιχεία που κυκλοφορούν!), με πρωταγωνιστές τους Κρίστιαν Μπέιλ, Νάταλι Πόρτμαν, Κέιτ Μπλάνσετ και Ιζαμπελ Λούκας. Ενώ, ενάμιση μόλις μήνα πριν, το «To the Wonder» έκανε την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Βενετίας, με ανάμεικτες αντιδράσεις και συγκρίσεις με το, κατά ένα χρόνο παλαιότερο, «Δέντρο της Ζωής».