Buzz

Με τον Κρις Πρατ στο «Jurassic World», ποιος θα έχει μάτια για δεινόσαυρους;

στα 10

Τον Ιούνιο το Jurassic Park θ' ανοίξει τις πύλες του. Και, τι χαρά, μέσα θα βρούμε τον Κρις Πρατ να κάνει καλά τους δεινόσαυρους, την Μπράις Ντάλας Χάουαρντ κι ό,τι άλλο βρει στο διάβα του.

Με τον Κρις Πρατ στο «Jurassic World», ποιος θα έχει μάτια για δεινόσαυρους;

Δείτε στο τέλος του κειμένου την πρώτη (άκρως ερωτική) σκηνή που κυκλοφόρησε από το «Jurassic World».

Ηταν το 1993 όταν ο Στίβεν Σπίλμπεργκ έφερε και πάλι τα προϊστορικά πλάσματα κάθε μεγέθους, από το XS μέχρι το XXL στην οθόνη στο «Jurassic Park», μια ταινία που στηρίχθηκε σε ένα έξυπνο gimmick και στην αλματώδη πρόοδο των ειδικών εφέ για να γίνει μια από τις θεαματικές επιτυχίες της εποχής της. Κατά πόσο αυτά αρκούν για να επαναλάβει εκείνον τον θρίαμβο είναι κάτι που μένει να αποδειχθεί, αλλά το σίγουρο απ΄ότι μπορούμε να καταλάβουμε από τα υλικά της ταινίας που κυκλοφορούν και κορυφώνονται καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, υπάρχει ένας ακόμη παράγοντας που χρησιμοποιείται ως δόλωμα εδώ, κι αυτός δεν είναι άλλος από την νοσταλγία. Τα πιτσιρίκια που είδαν το «Jurassic Park» τότε, μπορεί και να έχουν δικά τους πιτσιρίκια σήμερα και μοιάζει σχεδόν βέβαιο πως δεν θα δίσταζαν να κάνουν μια ακόμη επίσκεψη στο ανανεωμένο Ιουράσιο Πάρκο της οθόνης. Πόσω μάλλον όταν εκεί μέσα θα βασιλεύει ο Κρις Πρατ με το νέο του look, μακριά από το «Parks and Recreation», πιο κοντά στο «Guardians of the Galaxy» και, πώς όχι, στον επόμενο Ιντιάνα Τζόουνς!

Διαβάστε ακόμη: The Park is Open, Καλώς ήλθατε στο «Jurassic World»

Σκηνοθετημένη από τον Κόλιν Τρεβόροου της ενδιαφέρουσας ανεξάρτητης έκπληξης του «Safety Not Guaranteed» πριν δύο χρόνια, το «Jurassic World» μπορεί να άργησε λίγο να φτάσει στις αίθουσες, αλλά μοιάζει να ανήκει στην νέα εκδοχή των blockbusters που δεν είναι τόσο κυνικά και προσανατολισμένα μόνο στο εύκολο χρήμα. Τo φιλμ διαδραματίζεται 22 χρόνια μετά τη μέρα που το πάρκο άνοιξε τις πόρτες του σε επισκέπτες, οι οποίοι εξακολουθούν να έρχονται ακόμη κι αν τα γεγονότα των τριών πρώτων ταινιών θα έλεγε κανείς πως θα έπρεπε να τους αποθαρρύνουν. Ομως στο «Jurassic World», ο αριθμός των επισκεπτών έρχει αρχίσει να μειώνεται σημαντικά κι έτσι οι ιδιοκτήτες του πάρκου αποφασίζουν να δημιουργήσουν μια καινούρια πιο εντυπωσιακή εμπειρία. Υπάρχει κανείς που έχει αμφιβολία ότι πρόκειται να πάει στραβά; Εκτός από τους δεινόσαυρους, τον Κρις Πρατ πλαισιώνουν οι Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Νικ Ρόμπινσον, Τάι Σίμπκινς, Βίνσεντ Ντ' Ονόφριο, Ιρφαν Καν, Τζέικ Τζόνσον, Ομάρ Σι και Τζούντι Γκριρ. Δείτε παρακάτω το νέο TV Spot της ταινίας που μόλις κυκλοφόρησε και θυμηθείτε το πιο πρόσφατο τρέιλερ.

Διαβάστε ακόμη: