Buzz

Ο Κρίστοφερ Γουόκεν ανοίγει το «Βιβλίο της Ζούγκλας» του Τζον Φαβρό

στα 10

Η νέα ταινία του Τζον Φαβρό, live action / animation μεταφορά του «Βιβλίου της Ζούγκλας» του Ράντγιαρντ Κίπλινγκ, θα έπρεπε να πάρει Οσκαρ κάστινγκ, εάν υπήρχε!

Ο Κρίστοφερ Γουόκεν ανοίγει το «Βιβλίο της Ζούγκλας» του Τζον Φαβρό

Η ιστορία του μικρού αγοριού, του Μόγλη, που μεγαλώνει στη ζούγκλα, με την προστασία μιας αγέλης λύκων, μιας αρκούδας κι ενός μαύρου πάνθηρα, ετοιμάζεται για νέα μεταφορά στο σινεμά, η οποία, αυτή τη φορά, θα συνδυάζει το animation με το live action. Σκηνοθέτης ο Τζον Φαβρό, που μας προδιαθέτει για μια διασκευή όλο κέφι. Ηδη έχει ανακοινωθεί η συμμετοχή του Ιντρις Ελμπα στην ταινία (μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Μαντέλα: Ο Δρόμος προς την Ελευθερία», που θα δανείσει τη φωνή του στον Σιρ Χαν, την ανθρωποφάγο τίγρη της Βεγγάλης. Μαζί του θα εμφανίζονται (μάλλον, ακούγονται), η Λουπίτα Νιόνγκ’ο, με φρέσκο το θρίαμβο του «12 Χρόνια Σκλάβος», που προορίζεται για το ρόλο της Ράκσα, της μητέρας λύκαινας που μεγαλώνει τον Μόγλη σα λυκάκι της, η Σκάρλετ Τζοχάνσον, για το ρόλο του Κάα, του πύθωνα που υπονωτίζει τα θύματά του πριν… τα κάνει μια μπουκιά και ο Μπεν Κίνγκσλεϊ ως μαύρος πάνθηρας Μπαγκίρα.

Το εντυπωσιακό καστ της ταινίας αυξάνεται και πληθύνεται, καθώς ο Κρίστοφερ Γουόκεν που, ειλικρινά, θα μπορούσε να ενσαρκώσει οποιονδήποτε ήρωα της ιστορίας, αναλαμβάνει το ρόλο του πιθήκου Βασιλιά Λούι και ο Τζιανκάρλο Εσπόζιτο ετοιμάζεται για τον αρχηγό των Λύκων, Ακέλα. Τον μικρό Μόγλη θα υποδυθεί (μοναδικός ηθοποιός που θα εμφανίζεται χωρίς cgi) ο 10χρονος Νιλ Σέθι που μπορείτε να δείτε παρακάτω και ακόμα περιμένουμε με ανυπομονησία να μάθουμε ποιος θα κάνει τον Μπαλού!

Διαβάστε ακόμη:

sethi