Buzz

Welcome to the jungle. Πρώτο τρέιλερ του «Jumanji» reboot

στα 10

Αφήστε τα ζάρια και πιάστε τα χειριστήρια! Το «Jumanji» επιστρέφει με τις πιο άγριες διαθέσεις για περιπέτεια.

Welcome to the jungle. Πρώτο τρέιλερ του «Jumanji» reboot

A game for those who seek to find a way to leave their world behind. Αυτό ήταν ίσως και το μοναδικό εγχείρημα που χρειάζονταν κάποιος για ρίξει τα ζάρια και να ζήσει μια μοναδική φανταστική περιπέτεια στο «Jumanji» το 1995.

Και όντως, για πολλούς από εμάς η ταινία του Τζο Τζόνστον, με τον αξέχαστο Ρόμπιν Γουίλιαμς, μας έχει αφήσει μια γλυκιά ανάμνηση. Η κινηματογραφική μεταφορά του παιδικού βιβλίου του Κρις Βαν Αλσπουργκ για ένα μαγικό κι επικίνδυνο επιτραπέζιο παιχνίδι, όπου κάθε ζαριά σήμαινε πως οι παίχτες θα αντιμετώπιζαν άλλη μια επικίνδυνη παγίδα ή κάποιο άλλο πλάσμα που θα τους έριχνε μπροστά τους το παιχνίδι, είχε καταφέρει, πέρα από την μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, να κερδίσει και την αγάπη του ίδιου του κοινού.

Δείτε ακόμα: H πιο περίεργη οικογένεια της Marvel έρχεται. Πρώτο τρέιλερ για τους «Inhumans»

jumanji

jumanji

Όμως με την ανακοίνωση ενός reboot και με τις πρώτες εικόνες να προκαλούν τις αντιδράσεις των φαν της πρώτης ταινίας, άρχισαν να κάνουν πολλούς να αναρωτιούνται πως θα καταφέρουν να μεταφέρουν το «Jumanji» στο κινηματογραφικό κοινό του νέου αιώνα;

Μα φυσικά βγάζοντας το επιτραπέζιο παιχνίδι και αντικαθιστώντας το με ένα vintage video game, το οποίο ρουφάει τους παίχτες του μέσα στον κόσμο του κάνοντας τους να αντιμετωπίσουν τους κινδύνους του ως τα avatars των χαρακτήρων που διάλεξαν. Φυσικά τα avatars αυτά είναι οι Ντουέιν Τζόνσον, Κάρεν Γκίλαν, Τζακ Μπλακ και Κέβιν Χαρτ, δίνοντας ταυτόχρονα μερικές απαντήσεις σε όλες αυτές τις ερωτήσεις που είχαν οι φανς βλέποντας την Γκιλαν με σορτσάκι μέσα στην ζούγκλα.

Δείτε ακόμα: «England Is Mine»: Το biopic του Morrissey έχει τρέιλερ

jumanji

Την σκηνοθεσία του «Jumanji: Welcome to the Jungle» υπογράφει ο Τζέικ Κασντάν, γνωστός για τις κωμωδίες «Bad Teacher» και «Sex Tape», και το πρώτο τρέιλερ δείχνει μια ομάδα ετερόκλητων παιδιών, που θυμίζει κάτι από «Breakfast Club», να βρίσκουν το μαγικό vintage video game και να μπαίνουν στον επικίνδυνο κόσμο του, όπου, αν θέλουν να επιστρέψουν, πρέπει να νικήσουν παγίδες, άγρια ζώα και λύσουν πολλούς γρίφους. Και μπορεί το vintage χειριστήριο να φαίνεται κουλ στους millennials, αλλά τα ζάρια είχαν άλλη μαγεία.

Το πόσο, θα το ανακαλύψουμε στις 20 Δεκεμβρίου όταν το «Jumanji: Welcome to the Jungle» θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες. Για την ώρα δείτε το τρέιλερ παρακάτω.


Περισσότερα νέα τρέιλερ

jumanji poster