Buzz

Ο Χούλιο Μέντεμ συναντά την Πενέλοπε Κρουζ στο «Ma Ma»

στα 10

O Βάσκος σκηνοθέτης και η μεγαλύτερη σταρ του Ισπανικού σινεμά συνεργάζονται για πρώτη φορά.

Ο Χούλιο Μέντεμ συναντά την Πενέλοπε Κρουζ  στο «Ma Ma»

Μπορεί το όνομα του Χούλιο Μέντεμ να έχει χάσει κάτι από την λάμψη που είχε στην δεκαετία του 90 και των ‘00ς, αφού οι τελευταίες ταινίες του δεν συνέχισαν στον ίδιο δρόμο που το ιδιόμορφο κινηματογραφικό του σύμπαν εξερευνούσε στις αρχές της καριέρας του, αλλά δεν παύει να αποτελεί μια από τις υπολογίσιμες δυνάμεις του Ισπανικού σινεμά.

Η Πενέλοπε Κρουζ από την άλλη, μπορεί επίσης να μην κάνει πάντα τις καλύτερες επιλογές όμως είναι δίχως αμφιβολία όχι μόνο μια διεθνής σταρ, αλλά και –τις περισσότερες φορές- μια πολύ καλή ηθοποιός. Ως εκ τούτου, η συνάντησή τους στην νέα ταινία του Μέντεμ που ξεκίνησε ήδη γυρίσματα στην Μαδρίτη αποτελεί μια πρώτου μεγέθους είδηση.

Το «Ma Ma» είναι η ιστορία μια γυναίκας που όταν έρχεται αντιμέτωπη με μια τραγωδία, ανακαλύπτει μέσα της μια έντονη δύναμη και μια μανιακή σχεδόν διάθεση για ζωή και βιώνοντας την καθημερινότητά της μέσα από ένα διαφορετικό φίλτρο ενέργειας, χιούμορ και εύθραυστης ευτυχίας.

Εκτός από την Πενέλοπε Κρουζ που εμφανίζεται στην ταινία με κοντά αγορίστικα μαλλιά, πρωταγωνιστούν ο Λουίς Τοσάρ και ο Ασιέρ Εξτρεάντια, ενώ η μουσική της ταινίας θα γραφτεί από τον Αλμπέρτο Ιγκλέσιας.

1

Διαβάστε ακόμη:

Δε βαριέσαι ποτέ να κοιτάζεις την Πενέλοπε Κρουζ