Buzz

Γίνεται «Μέρι Πόπινς» χωρίς την Τζούλι Αντριους και τον Ντικ Βαν Ντάικ; Δεν γίνεται

στα 10

Η «αληθινή» Μέρι Πόπινς κι ο παντοτινός Μπερτ θα περάσουν μια βόλτα από το μιούζικαλ-ριμέικ του Ρομπ Μάρσαλ.

Γίνεται «Μέρι Πόπινς» χωρίς την Τζούλι Αντριους και τον Ντικ Βαν Ντάικ; Δεν γίνεται

Δεν έχουμε και περισσότερα να πούμε, αλλά η είδηση είναι χαρούμενη από μόνη της. Η Τζούλι Αντριους, η «αυθεντική» Μέρι Πόπινς που τιμήθηκε με Οσκαρ για το ρόλο της αυτόν και συντρόφευσε τα παιδικά κι ενήλικα όνειρά μας, και ο Ντικ Βαν Ντάικ, ο καπνοδοχοκαθαριστής Μπερτ, ακούγεται πως θα εμφανίζονται στην καινούρια ταινία για την αξεπέραστη γκουβερνάντα που ετοιμάζει η Disney.

Διαβάστε ακόμη: Να ήμαστε παιδιά, μόνο για να βλέπουμε τη νέα εκπομπή της Τζούλι Αντριους

Το φιλμ έχει σκηνοθέτη, έχει σενάριο (του Ντέιβιντ Μαγκί), έχει πρωταγωνιστές: έχει και δυόμιση χρόνια μπροστά της για να είναι έτοιμη: η Disney ανακοίνωσε ότι η νέα «Μέρι Πόπινς» θα βγει στις αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2018. Το πολυαναμενόμενο (με ανακατεμένο ενθουσιασμό και τρόμο) σίκουελ έχει αναλάβει ο Ρομπ Μάρσαλ, ο οποίος, μετά από ταινίες σαν τα «Chicago» και «Into the Woods», έχουμε εμπιστοσύνη ότι μπορεί να κάνει μια ταινία με σεβασμό στην προτότυπη, αλλά και με το απαραίτητο fun και με διασκεδαστικά κι εντυπωσιακά μουσικοχορευτικά. Η δράση θα εκτυλίσσεται στο Λονδίνο της οικονομικής κρίσης 20 χρόνια μετά την πρώτη ταινία, καθώς, με βάση πάντα τα βιβλία της Π.Λ. Τράβερς, η Μέρι Πόπινς συνεχίζει τις περιπέτειές της με την οικογένεια Μπανκς: Η Τζέιν κι ο Μάικλ έχουν πια μεγαλώσει (ο Μάικλ έχει ήδη τρία παιδιά) και δέχονται επίσκεψη από τη Μέρι Πόπινς αμέσως μετά από μια μεγάλη προσωπική τους απώλεια. Με τις μαγικές της ικανότητες, η Μέρι Πόπινς θα βοηθήσει την οικογένεια να ξαναβρεί τη χαρά και το κέφι που λείπει από τη ζωή της.

Διαβάστε ακόμη: Για να το παίρνουμε απόφαση, η Εμιλι Μπλαντ θα είναι η νέα Μέρι Πόπινς

μέρι πόπινς 607

Πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας θα είναι η Εμιλι Μπλαντ (αγγλοαμερικανίδα γεννημένη στη Μεγάλη Βρετανία, τουλάχιστον, προκειμένου να αποφευχθεί η αγγλική οργή), η οποία έχει συνεργαστεί με τον Ρομπ Μάρσαλ αλλά και τους δυο παραγωγούς, Τζον ΝτεΛούκα και Μαρκ Πλατ, στο «Into the Woods» κι όλοι δηλώνουν ότι η εμπειρία τούς έμεινε αξέχαστη. Η ταινία θα είναι, φυσικά, μιούζικαλ, με πρωτότυπη μουσική από τον Μαρκ Σέιμαν και τραγούδια από τον Σέιμαν και τον βραβευμένο με Τόνι Σκοτ Γουίτμαν. Ενας ακόμα ηθοποιός έχει προστεθεί στο καστ, ο Λιν-Μανουέλ Μιράντα που θα υποδύεται τον Τζακ (το αντίστοιχο του Μπερτ του Ντικ Βαν Ντάικ), τον φίλο της Μέρι Πόπινς ο οποίος, όταν δεν ανάβει τις λάμπες του δρόμου, όπως είναι η δουλειά του, τη βοηθά στα μαγικά της κόλπα. «Η εμβληματική πρωτότυπη ταινία σημαίνει τόσα πολλά για μένα προσωπικά,» δηλώνει ο Ρομπ Μάρσαλ, «και ανυπομονώ να δημιουργήσω ένα πρωτότυπο κινηματογραφικό μιούζικαλ που θα φέρει πίσω τη Μέρι Πόπινς και το μήνυμά της σε μια ολόκληρη νέα γενιά, ότι, δηλαδή, ο παιδικός ενθουσιασμός μπορεί να υπάρξει ακόμα και στις πιο δύσκολες εποχές.» Οπως φαίνεται, ο Ρομπ Μάρσαλ έχει επιπλέον σκοπό να φέρει πίσω και το πρωτότυπο καστ!

Διαβάστε ακόμη: