Industry

«Δεν αποχώρησα, απολύθηκα»: Η Τζούλιαν Μουρ ξεκαθαρίζει το παρασκήνιο του «Can You Ever Forgive Me»

στα 10

Ωστε η Νικόλ Χολοφσένερ απέλυσε την (φρέσκα οσκαρική τότε) Τζούλιαν Μουρ κι έτσι ο ρόλος κατέληξε στην Μελίσα ΜακΚάρθι; Θα μπορούσε ποτέ να τη συγχωρέσει;

«Δεν αποχώρησα, απολύθηκα»: Η Τζούλιαν Μουρ ξεκαθαρίζει το παρασκήνιο του «Can You Ever Forgive Me»

Τι μαθαίνει κανείς βλέποντας ένα late night TV show. Η Τζούλιαν Μουρ, καλεσμένη του Αντι Κοέν στο «Watch What Happens Live with Andy Cohen» δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από θαυμαστή της που ήθελε να μάθει γιατί αποχώρησε από την προπαραγωγή του «Θα Μπορούσες Ποτέ να με Συγχωρέσεις;» - της ταινίας της Μάριελ Χέλερ (σε σενάριο Νικόλ Χολοφσένερ & Τζεφ Γουάιτι) που κατέληξε στα Οσκαρ 2019 με πρωταγωνίστρια την Μελίσα ΜακΚάρθι.

Με το που ακούει την ερώτηση η Τζούλιαν Μουρ, άμεσα, εξαιρετικά ακομπλεξάριστα και φυσικά, ξεστομίζει ένα «Oχι, δεν αποχώρησα, απολύθηκα! Ναι, ναι η Νικόλ με απέλυσε!» κι αφήνει οικοδεσπότη, κοινό και τον θαυμαστή στο τηλέφωνο άφωνους για λίγα δευτερόλεπτα.

Είναι πολύ σπάνιο στον χολιγουντιανό κόσμο των πλαστικών χαμόγελων και τον προκατασκευασμένων απαντήσεων μία σταρ να ομολογεί ότι «δεν έχει δει την ταινία ακόμα γιατί, ακόμα, την πονάει το θέμα» και με την ίδια ζεστασιά και ειλικρίνεια να προσθέτει ότι είναι «μεγάλη φαν της Μελίσα ΜακΚάρθι» και πιστεύει ότι έχει κάνει μία εξαιρετική δουλειά.

Δείτε το:


Διαβάστε ακόμα: