Φεστιβάλ / Βραβεία

H Τζούλιαν Μουρ μετάνιωσε για τον ευχαριστήριο λόγο της στις Χρυσές Σφαίρες

στα 10

Ο λόγος της Τζούλιαν Μουρ στην 72η Απονομή των Χρυσών Σφαιρών ήταν ένας από τους πιο εμπνευσμένους και συγκινητικούς. Η ίδια όμως θα ήθελε να μπορούσε να γυρίσει πίσω το χρόνο...

H Τζούλιαν Μουρ μετάνιωσε για τον ευχαριστήριο λόγο της στις Χρυσές Σφαίρες

Λίγες μόνο μέρες μετά τη Χρυσή Σφαίρα που κέρδισε δικαιωματικά για το «Still Alice», η Τζούλιαν Μουρ παραδέχτηκε πως δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένη από τον ευχαριστήριο λόγο της.

Σε συνέντευξή της στo Huffington Post, εξομολογήθηκε πως «Δεν ήμουν όρθια. Καθώς περπατούσα προς τη σκηνή, έγερνα συνεχώς.». Το πραγματικό της βέβαια πρόβλημα δεν ήταν η στάση του σωματός της, αλλά το γεγονός πως ξέχασε να ευχαριστήσει τους συμπρωταγωνιστές της: «Τώρα, εύχομαι να είχα πάρει μια βαθιά ανάσα και να είχα καταφέρει να ευχαριστήσεω την Κρίστεν Στίουαρτ και τον Αλεκ Μπόλντγουιν. Νομίζω πως το μήνυμα που πήρα ήταν να μην βιάζομαι.»

Δείτε εδώ τον - αντίθετα απ' ότι πιστεύει η Τζούλιαν Μουρ - υπέροχο ευχαριστήριο λόγο της στις Χρυσές Σφαίρες.

golden globes 2015 moore 607

Η Μουρ δήλωσε επίσης πως θεωρεί κακοτυχία να προετοιμάζεις τον ευχαριστήριο λόγο σου: «Είμαι κατά ένα περίεργο τρόπο προληπτική. Δεν μου αρέσει να είμαι τόσο καλά προετοιμασμένη. Το να έχω ένα χαρτάκι με τα ονόματα των ανθρώπων που πρέπει να ευχαριστήσω είναι τόσο ηλίθιο.»

Ευτυχώς γι' αυτήν θα έχει τουλάχιστον μια ακόμη ευκαιρία να ευχαριστήσει όσους ξέχασε όταν στις 22 Φεβρουαρίου θα παραλαμβάνει το Οσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου.

Περισσότερες Χρυσές Σφαίρες 2015