Buzz

Το βίντεο της μέρας: Τζούλιαν Μουρ, Τζέιμς Κόρντεν σε σαπουνόπερα

στα 10

Πόσο ακομπλεξάριστοι οι αμερικανοί σταρ; Τόσο! Η Τζούλιαν Μουρ εμφανίζεται στο late night show του Τζέιμς Κόρντεν και παίζει μαζί του σκηνή από σαπουνόπερα. Δείτε το βίντεο...

Flix Team
Το βίντεο της μέρας: Τζούλιαν Μουρ, Τζέιμς Κόρντεν σε σαπουνόπερα

Η late night television έχει τη δική της παράδοση στην αμερικανική κουλτούρα και καθημερινά γράφει και τη δική της pop ιστορία. Από οσκαρικούς σκηνοθέτες και ηθοποιούς μέχρι τον ίδιο Πρόεδρο Ομπάμα και την Πρώτη Κυρία, όλοι έχουν περάσει και συνεχίζουν να παρελαύνουν από την μεταμεσονύχτια μικρή οθόνη και να δέχονται με αυτοσαρκασμό και γενναιοδωρία να τσαλακωθούν, να γελάσουν και να μας κάνουν κι εμάς να γελάσουμε. Φυσικά αυτοδιαφημίζονται, φυσικά έτσι σπρώχνουν και τις δικές τους ανάγκες promotion, αλλά, και πάλι, ο ακομπλεξάριστος τρόπος με τον οποίο συμμετέχουν σε gags και σκετς είναι αξιοθαύμαστος.

Δείτε κι αυτό: Ο Ματ Ντέιμον αναπαριστά σε λίγα λεπτά και live όλη τη φιλμογραφία του με τον Τζέιμς Κόρντεν

late-late-show-james-corden 607

late-late-show-james-corden 607 2

Τελευταίο παράδειγμα: η οσκαρική Τζούλιαν Μουρ που δέχτηκε να «παίξει» σε σαπουνόπερα με τον Τζέιμς Κόρντεν (τον παρουσιαστή του late night show) και τον Τζον Στάμος σε έκτακτη εμφάνιση. Και όχι μόνο αυτό: όλοι οι διάλογοι του σκετς είναι στίχοι του pop icon, Τέιλορ Σουίφτ.

Το αποτέλεσμα θυμίζει σκετς του Saturday Night Live.

Απολαύστε το:


Διαβάστε και δείτε ακόμα: