Buzz

Η Τζούλια Λούις – Ντρέιφους διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού

στα 10

Με ένα μήνυμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η ηθοποιός ανακοίνωσε τα νέα στους θαυμαστές της.

Η Τζούλια Λούις – Ντρέιφους διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού

«1 στις 8 γυναίκες διαγιγνώσκονται με καρκίνο του μαστού. Σήμερα είμαι εγώ».

Με αυτό το μήνυμά της στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Τζούλια Λούις – Ντρέιφους ανακοίνωσε χτες πως διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Συνεχίζει γράφοντας πως «τα καλά νέα είναι ότι είμαι περιτριγυρισμένη από την υπέροχη οικογένειά μου και τους φίλους μου και έχω μια φανταστική ασφάλεια μέσω του σωματείου μου. Τα κακά νέα είναι ότι όλες οι γυναίκες δεν είναι το ίδιο τυχερές, γι’ αυτό ας πολεμήσουμε όλους τους καρκίνους κι ας κάνουμε ένα καθολικό σύστημα υγείας πραγματικότητα».

Just when you thought...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Louis-Dreyfus (@officialjld) στις

Πηγές αναφέρουν πως η Τζούλια Λούις – Ντρέιφους έμαθε τα αποτελέσματα των εξετάσεων μια μέρα μετά τα βραβεία Emmy, στα οποία η ίδια έγραψε ιστορία με 6 συνεχόμενα βραβεία από μια ηθοποιό τον ίδιο χαρακτήρα. Τα νέα για τον καρκίνο δεν είχαν καμία επίπτωση στην απόφασή της να είναι η επερχόμενη σεζόν του «Veep» και η τελευταία του. H παραγωγή θα προσαρμόσει τα γυρίσματά της σειράς για να βοηθήσει την Λούις – Ντρέιφους σε ό,τι κι αν χρειαστεί.

Η ίδια είχε ανακοινώσει στα βραβεία Emmy, την Κυριακή που μας πέρασε, πως «ετοιμάζουμε μια φοβερή τελευταία σεζόν, με πολλές εκπλήξεις από τους σεναριογράφους μας». Η έβδομη και τελευταία σεζόν του «Veep» θα κάνει πρεμιέρα το 2018 από το HBO.

Διαβάστε ακόμα: