Buzz

Είναι ο Τζουντ Λο ο… Πάπας του Πάολο Σορεντίνο;

στα 10

Ναι, ο συνδυασμός μας αρέσει: Σορεντίνο, Καθολικισμός, αμερικανικός συντηρητισμός και ιταλική τηλεόραση. Και Τζουντ Λο. Αυτό θα είναι το «The Young Pope»!

Είναι ο Τζουντ Λο ο… Πάπας του Πάολο Σορεντίνο;

Το «The Young Pope» είναι η επόμενη δουλειά του Πάολο Σορεντίνο της «Τέλειας Ομορφιάς», αφού αυτόν τον καιρό ολοκληρώνει το «The Early Years» (διαβάστε περισσότερα). Κι είναι μια τηλεοπτική σειρά, 9 επεισοδίων, φυσικά… αλλιώτικη απ’ τις άλλες. Σε σενάριο του ίδιου του Σορεντίνο, του συνεργάτη του και συν-σεναριογράφου της «Τέλειας Ομορφιάς», Ουμπέρτο Κονταρέλο και του τηλεοπτικού σεναριογράφου Στέφανο Ρούλι, θα είναι μια παραγωγή της ιταλικής Wildside σε συνεργασία με το Sky Italia (ιδιοκτησίας του Ρούπερτ Μέρντοχ) και executive producer τον Αμερικανό παραγωγό Τζον Λάιονς, πρώην στέλεχος της Focus Features.

Διαβάστε ακόμη: Τέλεια ομορφιά και στο «The Early Years» του Πάολο Σορεντίνο

Η ιστορία παρακολουθεί ένα (μυθοπλαστικό) Αμερικανό Πάπα που εξελίσσεται στον πιο συντηρητικό θρησκευτικό ηγέτη που βρέθηκε ποτέ στη θέση Ποντίφικα. Η σειρά, βέβαια, θα γυριστεί μέσα στην περίοδο που ο πραγματικός Πάπας Φραγκίσκος θεωρείται ο μεγαλύτερος νεωτεριστής Πάπας της σύγχρονης εποχής – παρότι κάποιοι έχουν τις αντιρρήσεις τους, όπως μάς έδειξε με εξαιρετικά δυνατό τρόπο ο Πάμπλο Λαραΐν στο «El Club».

Πάολο Σορεντίνο: η αληθινή ομορφιά του καλλιτέχνη

Ο πρωταγωνιστής της σειράς, στον ακριβοθώρητο ρόλο του Αμερικανού Πάπα φημολογείται ότι θα είναι ο Τζουντ Λο, παρότι η συμφωνία δεν έχει ακόμα επισημοποιηθεί. Πάντως η σειρά θα ξεκινήσει γυρίσματα σε λίγους μήνες, στο Βατικανό, στην Ιταλία, στην Αμερική και στην Αφρική, αλλά κυρίως στα στούντιο της Τσινετσιτά.

Διαβάστε ακόμη: