Buzz

Μην το πείτε «Ο Αριστερός Λοβός μου». Ο Πάντι Κονσιντάιν επιστρέφει με το «Journeyman», ένα δυνατό (σαν γροθιά) δράμα

στα 10

Ενας από τους καλύτερους Βρετανούς ηθοποιούς έδειξε με τον «Τυραννόσαυρο» πως είναι κι εξαιρετικός σκηνοθέτης. Τώρα δοκιμάζει να το επιβεβαιώσει.

Μην το πείτε «Ο Αριστερός Λοβός μου». Ο Πάντι Κονσιντάιν επιστρέφει με το «Journeyman», ένα δυνατό (σαν γροθιά) δράμα

Μπορεί η καινούρια ταινία του Πάντι Κονσιντάιν να μοιάζει εκ πρώτης όψεως με ένα τυπικό αθλητικό δράμα, όμως όπως γρήγορα θα αντιληφθείτε από το τρέιλερ το «Journeyman» ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω από το ρινγκ.

Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης υποδύεται εδώ και τον βασικό ήρωα έναν αθλητή του μποξ που έχει τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή στην κατηγορία του και λίγο πριν το τέλος της καριέρας του ετοιμάζεται να τον υπερασπιστεί για μια τελευταία φορά, σε έναν αγώνα που ελπίζει ότι θα εξασφαλίσει οικονομικά την οικογένειά του για αρκετά χρόνια.

Δείτε ακόμη: Μμμ. Το νέο teaser του «Phantom Thread» είναι σαν καλό σεξ χωρίς λόγια

journeyman 607

Οταν όμως μετά από μια εξαιρετικά σκληρή αναμέτρηση θα επιστρέψει σπίτι του, θα καταρρεύσει στον καναπέ εξαιτίας ενός δυνατού χτυπήματος στο κρανίο κι όταν ξυπνήσει από το κώμα στο νοσοκομείο θα ανακαλύψει ότι η μνήμη του δεν είναι όλη εκεί και θα χρειαστεί να γνωρίσει από την αρχή την οικογένειά του και να μάθει να ζει την ζωή του κάτω από καινούριες συνθήκες.

journeyman 607

Το φιλμ έκανε την πρεμιέρα του στο φεστιβάλ του Λονδίνου τον περασμένο μήνα κι ετοιμάζεται για τις βρετανικές αίθουσες μέσα στον Φεβρουάριο. Στο βίντεο μπορείτε να δείτε το πρώτο τρέιλερ.


Δείτε επίσης: