Buzz

O Τζος Μπρόλιν θέλει κάτι να μας πει για τον Deadpool!

στα 10

Βλέπουμε κι ακούμε προσεκτικά τον Κέιμπλ σε μια μικρή εξομολόγηση για τη σημασία του να βρίσκεσαι στην ίδια ταινία με τον πιο αθυρόστομο και απρόβλεπτο υπερήρωα της εποχής μας.

Flix Team
O Τζος Μπρόλιν θέλει κάτι να μας πει για τον Deadpool!

«Στην αρχή είχα μια φοβία γιατί μου άρεσε τόσο πολύ η ταινία. Είναι αστεία; Που θα κόλλαγα εγώ; Δεν ήξερα τίποτα για το ρόλο. Μέχρι που η γυναίκα μου, ευτυχώς, μου είπε, σταμάτα να φέρνεις αντιρρήσεις και διάβασέ το, απλώς. Απλώς διάβασε το σενάριο. Αυτό ήταν! Επειδή είχα πολλή δουλειά, δεν είχα κοιμηθεί πολύ. Καθόμουν στο κρεβάτι μου ξαπωλμένος και το διάβαζα στο κινητό μου, έπαθα σοκ όσο το διάβαζα, τους πήρα τηλέφωνο και είπα θα το κάνω.»

Deadpool

Κάπως έτσι, τόσο απλά, πείστηκε ο Τζος Μπρόλιν να υποδυθεί τον Κέιμπλ στο «Deadpool 2», την επιστροφή του πιο αθυρόστομου και απρόβλεπτου υπερήρωα της Marvel που προβάλλεται ήδη από την Πέμπτη 17 Μαΐου και στις ελληνικές αίθουσες σε διανομή Odeon.

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «Deadpool 2» του Ντέιβιντ Λιτς

Δείτε εδώ τον Τζος Μπρόλιν να μιλάει για το πώς προετοιμάστηκε για το ρόλο, για τους αυτοσχεδιασμούς στο γύρισμα, για τη σημασία του να είσαι σε μια ταινία μαζί με τον Deadpool.

Δείτε ακόμη: Οταν ο Deadpool συνάντησε τη Σελίν Ντιόν