Buzz

Δείτε τον Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ ως Τζάνετ Τζάκσον στο Lip Sync Battle του αιώνα!

στα 10

Να γιατί ο Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ είναι ανίκητος και ο πραγματικός βασιλιάς αυτού του παιχνιδιού. Ακομπλεξάριστος και μελετημένος, γελάς και τον κοιτάς με δέος ταυτόχρονα...

Δείτε τον Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ ως Τζάνετ Τζάκσον στο Lip Sync Battle του αιώνα!

H πολύ επιτυχημένη βινιέτα του Tonight Show που ήθελε τον Τζίμι Φάλον σε «Lip Sync Battles» με τους καλεσμένους του γνώρισε τέτοια επιτυχία που έγινε εκπομπή στο Spike TV. Για την ιστορία, αυτό είναι ένα παιχνίδι που σκέφτηκαν το ζευγάρι στη ζωή Εμιλι Μπλαντ και Τζον Κραζίνσκι, με τον καλό τους φίλο Στίβεν Μέρτσαντ (συνδημιουργό του βρετανικού «The Office» και νυν πρωταγωνιστή και δημιουργό του «Hello Ladies»). Oι κανόνες είναι απλοί: παίζει ένα κομμάτι και τραγουδάς από πάνω, ανοιγοκλείνοντας το στόμα σου με τους σωστούς στίχους, παύσεις και τη θεατρικότητα του ερμηνευτή του. Το μεγαλύτερο φαν είναι να βλέπεις τι επιλέγει κανείς να πει (συνήθως κάνοντας πλάκα και διαλέγοντας κάτι κόντρα στο στιλ του) και οι αντιδράσεις των ανταγωνιστών, οι οποίοι δεν γνωρίζουν από πριν ποια τραγούδια έχουν επιλεχθεί.

Joseph Gordon Levitt  lip sync 607

Την πρώτη φορά που ο Τζίμι Φάλον παρουσίασε αυτό το «νέο παιχνίδι», είχε καλεσμένο τον ιδρυτή του, Στίβεν Μέρτσαντ και τον Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ. Ο Μέρτσαντ φαινόταν ως το φαβορί καθώς, πρώτον, το είχε παίξει πολλές φορές και είχε την άνεση, δεύτερον, η κωμική του ψιλόλιγνη περσόνα τον βοηθούσε να διακωμωδήσει τις επιλογές του. Ομως ο Λέβιτ ξάφνιασε τους πάντες κι αποδείχτηκε απόλυτος θεός. Θυμηθείτε το επεισόδιο εδώ: Ο Τζίμι Φάλον και οι διάσημοι καλεσμένοι του σε Lip Sync Battles

Steven mercahnt Lip Sync Battles 607

Ann Hathaway Lip Sync Battles 607

Δείτε την Αν Χάθαγουεϊ στο lip sync του «Wrecking Ball» και δώστε της ένα ακόμα Οσκαρ!

To Spike TV ομολογουμένως δεν έχει πετύχει τόσο στη δημιουργία της εκπομπής. Τα επεισόδια του «Lip Sync Battles» μετατρέπονται σε μεγάλες παραγωγές με κουστούμια, μπαλέτα, live κοινό και κάπως είναι σαν να παίζεις παντομίμα, όχι στην οικειότητα του σαλονιού σου, αλλά σε open space πλατείες με χιλιάδες κόσμο και φωτισμό. Ισως το κλειδί να βρισκόταν στην οικειότητα του Φάλον με τους καλεσμένους του και μετά στην ανατροπή της. Εδώ όλα τα αισθάνεσαι στημένα.

Lip Sync Battles Xmas 607

Παρόλα αυτά, η εκπομπή έχει το κοινό της. Και οι παραγωγοί σκέφτηκαν να την περιποιηθούν ιδιαίτερα για το Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο (το οποίο προβλήθηκε 19 Νοεμβρίου): κάλεσαν τον Σεθ Ρόγκεν στο ρόλο ενός επί σκηνής σχολιαστή - Dirty Santa (δίπλα στον επίσημο παρουσιαστή L. L. Cool J) και προκάλεσαν τον Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ να διαγωνιστεί ξανά. Kι αυτό που ακολούθησε δεν τον περίμενε κανείς (σ.σ. ούτε ο παρουσιαστής γνωρίζει τι έχουν επιλέξει οι καλεσμένοι, μόνο οι παραγωγοί).

Τζάνετ Τζάκσον, «Rhythm Nation». Απλά, πατήστε το play (κι αν χρειάζεστε σύγκριση, σας βάζουμε και το αυθεντικό πιο κάτω).

.

.

Δείτε περισσότερα Lip Sync Battles εδώ: