Buzz

Ο Τζόνα Χιλ δεν διασκέδασε καθόλου με το χιούμορ παρουσιάστριας της γαλλικής τηλεόρασης

στα 10

Το χιούμορ της γαλλίδας κωμικού και παρουσιάστριας live εκπομπής της γαλλικής τηλεόρασης έφερε σε δύσκολη θέση τον καλεσμένο Τζόνα Χιλ, ο οποίος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του. Δείτε το βίντεο.

Ο Τζόνα Χιλ δεν διασκέδασε καθόλου με το χιούμορ παρουσιάστριας της γαλλικής τηλεόρασης

Οι κωμικοί ηθοποιοί έχουν συνήθως ένα ξεχειλωμένο όριο στην πλάκα που δέχονται. Αλλωστε μία γερή δόση αυτοσαρκασμού επιτρέπει στο να δέχεσαι το πείραγμα με άνεση και μεγαλείο. Ολα αυτά βέβαια εξαρτώνται. Από το αν ο άλλος ξέρει τα δικά του όρια. Κι αν έχει προηγηθεί μία σχέση εμπιστοσύνης που θα επιτρέψει στο χιούμορ να αναπτυχθεί σε μία ζεστή ατμόσφαιρα.

Ο οσκαρικός υποψήφιος Τζόνα Χιλ βρέθηκε στη Γαλλία, μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του στο «War Dogs» Μάιλς Τέλερ, για να προμοτάρουν την ταινία. Και οι ατζέντηδές τους τούς έκλεισαν μία εμφάνιση στη δημοφιλή εκπομπή της γαλλικής τηλεόρασης «Le Grand Journal».

Δείτε επίσης: Τζόνα Χιλ - Ντι Κάπριο: ξεκαρδιστικοί στο Saturday Night Live

Jonah Hill French tv

Εκεί τους περίμενε μια έκπληξη - ή, μάλλον, περίμενε τον Χιλ, καθώς ο Τέλερ μάλλον κάθεται ήσυχα στη γωνιά του χωρίς να καταλαβαίνει ακριβώς τι διαδραματίζεται μπροστά τους.

Και, ναι, ίσως έφταιγαν πολλά: η σπιντάτη εκφορά του λόγου της κωμικού-παρουσιάστριας Ορνέλα Φλερί, το γεγονός ότι όλοι γελούσαν με τα αστεία της πριν καν μεταφραστεί ο λόγος στα αυτιά των αμερικανών καλεσμένων, όπως επίσης πόσο μπορεί να έχανε το χιούμορ στη μετάφραση.

Το γεγονός όμως είναι ότι ο ιδιαίτερα περιπαιχτικός λόγος της Φλερί δεν βρήκε τον Χιλ στην καλύτερη διάθεση να αποδεχθεί την πλάκα της. Κακά τα ψέματα, αυτό το κερδίζεις, δεν το επιβάλεις. Και η τηλεοπτική παρουσιάστρια, ως επαγγελματίας και οικοδέσποινα, θα έπρεπε να ξέρει καλύτερα.

Jonah Hill French tv 607 1

Διαβάστε επίσης: Πόσο πληρώθηκε ο Τζόνα Χιλ για τον «Λύκο της Wall Street»;

Πατήστε το play και δείτε τι ακριβώς του είπε. Να σημειώσουμε βέβαια και κάτι ακόμα: δεν είμαστε καθόλου σύμφωνοι με το πώς αντιδρά ένας άντρας που προσβάλλεται από μία γυναίκα. «Δεν ήρθα εδώ για να ρεζιλευτώ από το κορίτσι που λέει τον καιρό στο κανάλι σας».

Τζόνα, θα έπρεπε να είσαι καλύτερος από αυτό.

Η Φλερί πάντως απολογήθηκε δημόσια λέγοντας ότι βλέποντας τις ταινίες του Χιλ, τις οποίες αγαπά πολύ, τον θεωρεί πλέον φίλο της και του έκανε πλάκα με τον τρόπο που θα έκανε σ' έναν κολλητό της. «Λάθος μου, ζητώ συγγνώμη».

O Xιλ, μετά από αυτή την εμφάνιση-βατερλώ ακύρωσε όλες τις υπόλοιπες τηλεοπτικές συνεντεύξεις του στη Γαλλία.

Αουτς.

.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα: