Buzz

Πόσο περήφανη να είσαι αν ο μπαμπάς σου είναι ο Γιον Βόιτ;

στα 10

Ο Γιον Βόιτ έσπευσε να υπερασπιστεί το σεξιστικό παραλήρημα του Ντόναλντ Τραμπ και να κριτικάρει τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο για την υποστήριξή του στη Χίλαρι Κλίντον.

Πόσο περήφανη να είσαι αν ο μπαμπάς σου είναι ο Γιον Βόιτ;

«Δεν ξέρω και πολλούς άντρες που να μην έχουν εκφράσει παρόμοιες λέξεις για τις γυναίκες, ειδικά όταν ήταν νεότεροι.»

Με τέτοια επιχειρήματα, ο Γιον Βόιτ - γνωστός για τις ρεπουμπλικανικές του θέσεις - έσπευσε να υποστηρίξει τον Ντόναλντ Τραμπ μετά από το βίντεο του 2005 που προστέθηκε στο σεξιστικό παραλήρημα του υποψήφιου Προέδρου και προκάλεσε εκτός από οργή και πτώση στη δημοτικότητά του και μια νέα σειρά αντιδράσεων από το Χόλιγουντ και τον κόσμο του θεάματος.

Δείτε ακόμη: Ο Αλεκ Μπόλντγουιν διαλύει τον Ντόναλντ Τραμπ (ξανά) χθες στο Saturday Night Live

Ο Γιον Βόιτ στράφηκε εναντίον και του Ρόμπερτ Ντε Νίρο - ο οποίος έγινε viral με αυτό εδώ το βίντεο - θεωρώντας πως αν το οργισμένο του ξέσπασμα το είχε κάνει κάποιος Ρεπουμπλικάνος θα γινόταν πραγματική κόλαση...

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που ο Γιον Βόιτ υποστηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ, αφού είναι στο πλευρό του ήδη από την αρχή της προεκλογικής του καμπάνιας. Μέσα στους μήνες τον έχει χαρακτηρίσει από «υπέροχο» μέχρι «οραματιστή»:



Είναι που βρίσκεται και η Αντζελίνα σε δύσκολη θέση αυτές τις μέρες, γιατί θα είχε πραγματικά ενδιαφέρον να κάνει κάποια δήλωση για τον μπαμπά της...

Διαβάστε ακόμη: