Buzz

Ο Γιον Βόιτ στέλνει βιντεο-μήνυμα συμπαράστασης στο Ισραήλ κατηγορώντας ευθέως τον Πρόεδρο Ομπάμα

στα 10

Ο πατέρας της Αντζελίνα σ' ένα βίντεο κατακεραυνώνει τον Πρόεδρο Ομπάμα ως κάποιον που «μισεί ο έθνος του Ισραήλ» και ικετεύει τον Μπίμπι Νετανιάχου να τον ακούσει, καθώς η Αμερική δεν ήταν ποτέ η ίδια χώρα μετά την έλευση του προδότη. Μετά αναρωτιέται γιατί δε βλέπει τα εγγόνια του;

Ο Γιον Βόιτ στέλνει βιντεο-μήνυμα συμπαράστασης στο Ισραήλ κατηγορώντας ευθέως τον Πρόεδρο Ομπάμα

O οσκαρικός πρωταγωνιστής Γιον Βόιτ, γνωστός Ρεπουμπλικανός και διαβόητος πολέμιος του Προέδρου Ομπάμα από το 2008, αποφάσισε να στείλει ένα «επείγον μήνυμα» στο Ισραήλ εξηγώντας την συνωμοσία του κόμματος των Δημοκρατών εναντίον του πρωθυπουργού Μπίμπι Νετανιάχου.

«Ο Πρόεδρος Ομπάμα δεν αγαπά το Ισραήλ» διακηρύσσει απερίφραστα στο βίντεο ο Βόιτ. «Εχει ολόκληρη ατζέντα εναντίον του έθνους. Θέλει να σας κάνει υποχείριά του. Με αυτό τον τρόπο, θα γίνει φίλος με τους εχθρούς σας. Δεν επιθυμεί τον Μπίμπι Νετανιάχου να κερδίσει στις εκλογές. Η Αμερική δεν ήταν ποτέ η ίδια χώρα μετά την Προεδρία του. Σας ικετεύω: καταλάβετε την αλήθεια!»

Διαβάστε επίσης: «Θα έπρεπε να σκύψτε το κεφάλι από ντροπή»: O Γιον Βόιτ επιτίθεται στην Πενέλοπε Κρουζ και τον Χαβιέ Μπαρδέμ για τη στάση τους κατά του Ισραήλ

Ο 76χρονος πατέρας της Αντζελίνας Τζολί δηλώνει για ακόμα μία φορά την αγάπη και πίστη του στο Ισραήλ:

«Εγώ αγαπώ το Ισραήλ. Θέλω να το δω να επιβιώνει και να μην το κατακτούν οι τρελοί αυτού του κόσμου...»

Ο Γιον Βόιτ από το 2008, όταν ο Ομπάμα πήρε το χρίσμα των Δημοκρατικών, τον έχει αποκαλέσει ανοιχτά «αντισημιτιστή», «ψεύτη» και «σοσιαλιστή».

Δείτε το βίντεο:

.

Δείτε ακόμα: