Buzz

Ο Τζον Χαμ παρουσιάζει ένα βίντεο με τα... μουσικοχορευτικά του Τζον Στιούαρτ

στα 10

Ο Τζον Χαμ επιλέγει να αποχαιρετήσει το Τζον Στιούαρτ από την καρέκλα του «The Daily Show» με μία αναδρομή στις μουσικοχορευτικές στιγμές του κωμικού. Δείτε το...

Ο Τζον Χαμ παρουσιάζει ένα βίντεο με τα... μουσικοχορευτικά του Τζον Στιούαρτ

Δεν είναι μόνο δύο από τις πιο μεγάλες μας αγάπες της μικρής μας οθόνης, αλλά και δύο «Τζον» που γράφουν ίδια το όνομά τους: Jon κι όχι John («το 'h' είναι ντροπή» γελάει ο Στιούαρτ). Ο πάλαι ποτέ πρωταγωνιστής των «Mad Men», Τζον Χαμ, αιφνιδίασε τον παρουσιαστή του «The Daily Show», Τζον Στιούαρτ, με ένα περίεργο αποχαιρετιστήριο βίντεο - γιατί το ξέρετε, ο Στιούαρτ εγκαταλείπει την καρέκλα της εκπομπής του μετά από 17 χρόνια μετά την ημέρα που καθόρισε τι σημαίνει σάτιρα με άποψη και στιλ.

Διαβάστε ακόμα: Τέλος εποχής; Ο Τζον Στιούαρτ εγκαταλείπει το «The Daily Show»

Ενας Τζον υποκλίνεται σ' έναν άλλον Τζον με το μόνο τρόπο που και οι δύο ξέρουν: κάνοντας πλάκα. Ο Χαμ βγήκε στο «The Daily Show», διέκοψε την εκπομπή και ευχαρίστησε τον Στιούαρτ για τη... φωνή του. Οχι την ισχυρά πολιτική, καυστική «φωνή» του που έδωσε ανάσες φρέσκου, ευφυή αέρα στα αμερικανικά media, αλλά, κυριολεκτικά, τη φωνή του. Βλέπετε ο Σιούαρτ, συχνά πυκνά μέσα στα χρόνια, το 'ριχνε και στο τραγούδι - από Beastie Boys μέχρι το σάουντρακ της «Μελωδίας της Ευτυχίας».

Jon Hamm Jon Stewart musical 607

Δείτε επίσης: Αντίο γίγαντα Ντέιβιντ Λέτερμαν

Θυμηθείτε τον μέσα από αυτό το μουσικοχορευτικό βίντεο. Τζον, μάς λείπεις. Τζον, θα μας λείψεις πολύ.

.

Διαβάστε και δείτε ακόμα: