Buzz

Το νυφικό της Αντζελίνα Τζολί και άλλες άχρηστες λεπτομέρειες για το γάμο της χρονιάς!

στα 10

Το νυφικό της Αντζελίνα Τζολί, όπως και όλος ο υπόλοιπος (μυστικός) γάμος της με τον Μπραντ Πιτ ήταν τελείως οικογενειακή υπόθεση. To People έχει την αποκλειστικότητα.

Το νυφικό της Αντζελίνα Τζολί και άλλες άχρηστες λεπτομέρειες για το γάμο της χρονιάς!

Τα πράγματα ήταν απλά στο γάμο του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί. Οσο και αν το αδηφάγο star system θα επιθυμούσε μια ανοιχτή τελετή, με πλήθος καλεσμένων και highlights για να τροφοδοτήσουν τα ταμπλόιντ για ένα τουλάχιστον μήνα, η τελετή που ένωσε για πάντα (;) τις ζωές του ζευγαριού ήταν λιτή, σχεδόν χειροποίητη και υπόθεση ολόκληρης της πολυμελούς οικογένειας Τζολί-Πιτ.

Διαβάστε αναλυτικά όσα συνέβησαν στο γάμο της χρονιάς: Το πήρε το κορίτσι: ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί παντρεύτηκαν μυστικά στη Γαλλία

Μετά τις λεπτομέρειες που διέρρευσαν από το γάμο, το People έρχεται με την αποκλειστικότητα του νυφικού της Τζολί στο εξώφυλλο και μερικές άλλες άχρηστες λεπτομέρειες για το πως να παντρευτείτε, όταν ζείτε μαζί για μια δεκαετία και έχετε ήδη έξι παιδιά.

Το νυφικό πόσταρε ο οίκος Versace στον λογαριασμό του στο twitter, υπεύθυνος τόσο για το απλό λευκό μπροστινό μέρος όσο και για τις ζωγραφιές των παιδιών του ζευγαριού που κεντήθηκαν στο πίσω μέρος και στο πέπλο. Η Τζολί δηλώνει στο περιοδικό για τον σχεδιαστή Λουίτζι Μάσι του οίκου: «Ο Λουίτζι είναι σαν οικογένεια και δεν θα μπορούσα να φανταστώ κανέναν άλλον να φτιάχνει το φόρεμα. Ξέρει και ενδιαφέρεται για τα παιδιά και ήταν διασκεδαστικό να το φτιάχνουν μαζί.»

Ο Μπραντ Πιτ φόρεσε ένα κοστούμι από την ντουλάπα του και δήλωσε πως: «Ηταν μια τόσο ξεχωριστή ημέρα που μοιραστήκαμε με τα παιδιά μας και μια ευτυχισμένη στιγμή για την οικογένειά μας». Η γραβάτα του ήταν δάνειο από τους γιους του αφού ξέχασε να πακετάρει τη δική του. Η Ζαχάρα φόρεσε ένα φόρεμα από την οικογενειακή φίλη Αντάμα Κέμπε. Ο Παξ, ο Μάντοξ και η Σίλο φόρεσαν μαύρα κοστούμια και η Βίβιεν φόρεσε ένα δικό της λευκό φόρεμα.

Extra bonus οικογενειακό treat η τούρτα που ψήθηκε από τα χεράκια του δεκάχρονου Παξ.

Και στα δικά σας!

Διαβάστε ακόμη: