Buzz

O μπαμπάς ήταν ένα τέρας! Αυτή είναι η απόφαση για την κηδεμονία των παιδιών της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ!

στα 10

Με χαρακτηριστική διακριτικότητα αντιμετωπίζεται κάθε σκοτεινή λεπτομέρεια γύρω από το διαζύγιο του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί.

O μπαμπάς ήταν ένα τέρας! Αυτή είναι η απόφαση για την κηδεμονία των παιδιών της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ!

Τελικά τι έκανε ο Μπραντ Πιτ;

Η παραπάνω ερώτηση μάλλον δεν θα πάρει απάντηση, τουλάχιστον σύντομα, αφού τα διαδικαστικά του πιο διάσημου διαζυγίου της χρονιάς τρέχουν ακόμη με τελευταία την έκδοση της τελικής απόφασης κηδεμονίας που δίνει την επιμέλεια των παιδιών στην Αντζελίνα Τζολί.

Πράγμα καθόλου παράξενο, αν αναλογιστεί κανείς πως αυτό ήταν και η αρχική της επιθυμία όταν κατατέθηκε η αίτηση διαζυγίου, αλλά και έμοιαζε με φυσικό επόμενο αφού υπήρξαν φήμες για κακοποίηση των παιδιών από τον Μπραντ Πιτ που οδήγησε μέχρι και σε έλεγχο για χρήση ναρκωτικών ουσιών και ανάκριση για το αν στοιχειοθετείται αδικηματική συμπεριφορά απέναντι σε ανήλικους.

Διαβάστε εδώ όλο το ιστορικό του διαζυγίου που οδήγησε στην απόφαση επιμέλειας των παιδιών αποκλειστικά στην Αντζελίνα Τζολί

Brad Pitt Children Από το Hello του Αυγούστου του 2008

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από την πλευρά της Αντζελίνα Τζολί, «ειδικοί παιδοψυχολόγοι ενθάρρυναν τη νομική συμφωνία που υπογράφηκε και από τις δύο πλευρές. Τα έξι παιδιά θα μείνουν στην επιμέλεια της μητέρας τους και θα συνεχίσουν θεραπευτικές επισκέψεις στον πατέρα τους.»

Τελικά τι έκανε ο Μπραντ Πιτ;

Και τι σημαίνει «θεραπευτικές επισκέψεις»; Πόσο τραυματική ήταν λοιπόν η συμπεριφορά του Μπραντ Πιτ - μπαμπά απέναντι στα έξι παιδιά του ώστε να εκδίδεται μια τέτοια απόφαση και πραγματικά να μην έχουν όλοι σπεύσει να ανακαλύψουν το μυστικό του ηθοποιού;

Οι φήμες οργιάζουν για πολλαπλές καταχρήσεις, αλλά όπως συνεχίζει η ανακοίνωση: «Δεν είμαστε σε θέση να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες. Ελπίζουμε τώρα να είναι καθαρό πως τα γεγονότα που οδήγησαν σε αυτή τη διευθέτηση έχουν να κάνουν με ανήλικα παιδιά και την ευημερία τους και πως θα υπάρξει κατανόηση και ευαισθησία ως προς την οικογενειακή κατάσταση.»

Brad Pitt Children

Διαβάστε και δείτε ακόμη: