Buzz

Πόσοι τον είδατε; Ο Τζόνι Ντεπ έκανε ένα cameo στο τελευταίο επεισόδιο των «Walking Dead»

στα 10

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός έκανε ένα πέρασμα χθες από την αγαπημένη μας σειρά. Το προσέξατε;

Πόσοι τον είδατε; Ο Τζόνι Ντεπ έκανε ένα cameo στο τελευταίο επεισόδιο των «Walking Dead»

Ακολουθούν spoilers, διαβάστε με δική σας ευθύνη

Ωραία, ωραία: δεν ήταν στην πραγματικότητα ο Ντεπ. Μόνο το κεφάλι του. Ή, μάλλον, μόνο το καλούπι του κεφαλιού του. Ο παραγωγός και γκουρού των ειδικών εφέ Γκρεγκ Νοκοτέρο ο οποίος σκηνοθέτησε και το χθεσινό επεισόδιο, ομολόγησε στο Entertainment Weekly κάτι που ίσως δεν έπρεπε να ομολογήσει σε δημοσιογράφους: στη σκηνή με τα τρία (αποκεφαλισμένα) κεφάλια, το ένα ανήκει στον Τζόνι Ντεπ.

«Δεν ξέρω αν θα με μαλώσουν που σας το λέω αλλά, ναι, είναι το κεφάλι του Τζόνι Ντεπ. Νομίζω ότι έπρεπε να φτιάξουμε ένα καλούπι και χρησιμοποιήσαμε το κεφάλι του Ντεπ ως αναφορά. Δε θυμάμαι ποιον χρησιμοποιήσαμε για το τρίτο, αλλά το πρώτο είναι το... δικό μου κεφάλι. Εχω καλή παρέα λοιπόν!»

Διαβάστε κι αυτό: Αλεξάνδρια-Αθήνα-Αποκάλυψη: Το Flix συνάντησε τους πρωταγωνιστές του «The Walking Dead»

walking dead johnny depp 607

Θυμάστε ότι κάτι τέτοιο είχαν κάνει και στο «Game of Thrones» με το κεφάλι του Τζορτζ Μπους στον πρώτο κύκλο της σειράς; Το inside joke λοιπόν ανάμεσα στις ομάδες του μακιγιάζ και των ειδικών εφέ συνεχίζεται...

Πάντως ο Ντεπ δεν είναι ο μοναδικός διάσημος που μας έκανε έκπληξη σε αυτό το επεισόδιο του «Walking Dead». Το νέο μέλος του καστ, η Αλίσια Γουίτ, ακούστηκε (δεν εμφανίστηκε ακόμα) σε ένα walkie-talkie. Υπομονή μέχρι τα επόμενα επεισόδια...

Το δεύτερο μισό του έκτου κύκλου του «The Walking Dead» προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 22:45, στο FOX, λιγότερο από 24 ώρες μετά την πρώτη προβολή στην Αμερική! Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, ΟΤΕ TV, hol και Cyta Hellas. Τα νέα επεισόδια «The Walking Dead» θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play!

Διαβάστε και δείτε ακόμη: