Buzz

Η ανακοίνωση του Τζόνι Ντεπ για το διαζύγιο του με την Αμπερ Χερντ (είναι πιο σύντομη κι από το γάμο τους)

στα 10

Η Αμπερ Χερντ κατέθεσε αγωγή περιοριστικών όρων, επικαλούμενη ενδοοικογενειακή βία από την πλευρά του Τζόνι Ντεπ. Ο Τζόνι Ντεπ απαντάει χωρίς να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει.

Η ανακοίνωση του Τζόνι Ντεπ για το διαζύγιο του με την Αμπερ Χερντ (είναι πιο σύντομη κι από το γάμο τους)

«Λαμβάνοντας υπόψη τη σύντομη διάρκεια του γάμου και την πρόσφατη, τραγική απώλεια της μητέρας του, ο Τζόνι δεν θα απαντήσει σε καμία από αυτές τις αισχρές, ψευδείς ιστορίες, τα κουτσομπολιά και την παραπληροφόρηση και τα ψέματα σχετικά με την προσωπική του ζωή. Ελπίζουμε πως η λύση αυτού του σύντομου γάμου θα έρθει γρήγορα.»

Με αυτήν τη λιτή ανακοίνωση, ο εκπρόσωπος του Τζόνι Ντεπ φρόντισε να προφυλάξει τον 52χρονο ηθοποιό, ο οποίος τις τελευταίες μέρες - από την ώρα που ανακοινώθηκε δηλαδή πως η Αμπερ Χερντ κατέθεσε αγωγή διαζυγίου - είναι ο πρωταγωνιστής μιας ιστορίας που περιλαμβάνει τους ισχυρισμούς της Αμπερ Χερντ για ενδοοικογενειακή βία, τα αμύθητα κομμάτια της προσωπικής του περιουσίας και την υποτιθέμενη, φημολογούμενη εντολή του προς τους δικηγόρους του να μην επιδικαστεί διατροφή στην Αμπερ Χερντ.

Διαβάστε αναλυτικά το χρονικό του διαζυγίου του Τζόνι Ντεπ με την Αμπερ Χερντ, μετά από 15 μήνες γάμου

Johnny Depp Amber Heard

Σύμφωνα πάλι με φήμες, το ζευγάρι δεν έχει προγαμιαίο συμβόλαιο και έτσι αναμένεται η δικαστική διαμάχη να είναι πολύ σκληρή, με την Χερντ να διεκδικεί στο μισό την περιουσία του Τζόνι Ντεπ που εκτός από πιο ακριβοπληρωμένους - και δεν το αξίζουν - ηθοποιούς στο Χόλιγουντ σήμερα, δεν είναι ακριβώς και ο άνδρας που θα κάνει όλα τα χατήρια σε μια πρώην. Ειδικοί αναφέρουν πως η Χερντ μπορεί να διεκδικήσει μόνο το μισό της περιουσίας που αποκτήθηκε από τους δυο τους όσο ήταν παντρεμένοι και όχι πριν από αυτήν την περίοδο.

Σε κάθε περίπτωση, τους έφτανε, μάλλον, που η τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν αυτό εδώ το βίντεο που δεν θα ξεχάσει ποτέ κανείς.


Τα τελευταία νέα στην υπόθεση του διαζυγίου του Τζόνι Ντεπ με την Αμπερ Χερντ αναφέρουν πως η Χερντ έχει ασκήσει αγωγή περιοριστικών όρων, προκειμένου να μείνει μακριά από τον «βίαιο» Τζονι Ντεπ. Σύμφωνα με το TMZ, 30χρονη ηθοποιός πήγε στο δικαστήριο την Παρασκευή το πρωί με μια μελανιά στο πρόσωπο, υποστηρίζοντας πως ο Τζόνι Ντεπ της είχε επιτεθεί. Μαζί της είχε φωτογραφίες που έδειχναν την κακοποίηση, η οποία συνέβαινε συχνά κατά τη διάρκεια του γάμου τους, όπως υποστήριξε η Χερντ.

Δείτε εδώ μια από τις φωτογραφίες που είχε μαζί της η Αμπερ Χερντ (υποστηρίζει ότι έχει στην κατοχή της και βίντεο), στην οποία όπως αναφέρει η ίδια, ο Τζόνι Ντεπ τη χτύπησε με το iPhone του πριν αρχίσει να πετάει διάφορα αντικείμενα μέσα στο σπίτι από την οργή του. Οι άλλες δύο φωτογραφίες από το πρωί της Παρασκευής σε Ανώτερο Δικαστήριο του Λος Αντζελες:

Johnny Depp Amber Heard

Amber Heard Divorce

Amber Heard Divorce

Διαβάστε ακόμη:

Johnny Depp Amber Heard