Buzz

Ο Τζόνι Ντεπ θυμάται τον Γουές Κρέιβεν

στα 10

Με αφορμή την πρεμιέρα του «Black Mass» στο Φεστιβάλ του Τορόντο, ο Τζόνι Ντεπ θυμήθηκε τον Γουές Κρέιβεν και τον ευχαρίστησε συγκινημένος για τον πρώτο ρόλο της καριέρας του.

Ο Τζόνι Ντεπ θυμάται τον Γουές Κρέιβεν

Είναι αλήθεια πως ο Τζόνι Ντεπ ήταν ο άνθρωπος που όλοι περιμέναμε να ακούσουμε να αντιδράσει στην είδηση του θανάτου του Γουές Κρέιβεν, αφού ο σκηνοθέτης που χάρισε τρομαγμένες ορδές στα σινεμά των 80s και των 90s χρεώνεται απόλυτα και την ανακάλυψη του Ντεπ.

Δίνοντας του ο Κρέιβεν τον πρώτο του ρόλο στον «Εφιάλτη στο Δρόμο με τις Λεύκες», ο τότε 19χρονος άσημος ούτε καν ηθοποιός έβαλε στις πρώτες του αποσκευές μια τεράστια εμπορική επιτυχία και ένα λόγο να γίνει ο σούπερ σταρ που έγινε.

Διαβάστε ακόμη: To Rest in Peace στον Γουές Κρέιβεν πρέπει να ειπωθεί με μια στριγγλιά!

Johnny Depp Nightmare on Elm Street 607

Με αφορμή την πρεμιέρα του «Black Mass» στο Φεστιβάλ του Τορόντο, ο Τζόνι Ντεπ αποχαιρέτησε τον Γουές Κρέιβεν με μερικά απλά, συγκινητικά λόγια: «Ο Γουές Κρέιβεν ήταν αυτό που μου χάρισε την αφετηρία μου και κατά τη γνώμη μου χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο. Διάβαζα σκηνές με την κόρη του όταν έκανε οντισιόν για το ρόλο που τελικά πήρα. Εκείνη την εποχή ήμουν μουσικός, δεν έπαιζα στ' αλήθεια. Δεν το είχα καν στο νου μου, κάτι που σχεδόν παραμένει το ίδιο μέχρι και σήμερα. Αλλά ο Γουές Κρέιβεν ήταν τόσο θαρραλέος ώστε να μου δώσει το ρόλο, βασισμένος στην άποψη της κόρης του. Είχε διαβάσει το ρόλο μαζί και με άλλους ηθοποιούς και κάπου προς το τέλος είπε πως εγώ ήμουν ο ιδανικός. Την σκέφτομαι πάντα που με έβαλε σε όλο αυτόν τον μπελά και σίγουρα τον Γουές Κρέιβεν που ήταν τόσο θαρραλέος να μου δώσει το ρόλο. Αλλά ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος - οπότε, αναπαύσου εν ειρήνη γερο-Γουές.»

Διαβάστε ακόμη: Οι 10 αγαπημένες ταινίες του Γουές Κρέιβεν

Wes Craven 607 O Γουές Κρέιβεν με το νεανικό καστ του «Εφιάλτη στο Δρόμο με τις Λεύκες»

Διαβάστε ακόμη: