Buzz

Δείτε τον Τζόνι Ντεπ να τζαμάρει με τους Aerosmith!

στα 10

O Tζόνι πήρε την κιθάρα του κι ανέβηκε στη σκηνή των Aerosmith για να τζαμάρει στο encore της χθεσινής τους συναυλίας στη Βοστώνη. Δείτε το βίντεο...

Δείτε τον Τζόνι Ντεπ να τζαμάρει με τους Aerosmith!

Πριν από 3 χρόνια, ο Τζόνι Ντεπ είχε συνοδεύσει επί σκηνής τον Κιθ Ρίτσαρντς: σε πριβέ πάρτι που έγινε στην Νέα Υόρκη για το «Μεθυσμένο Ημερολόγιο» («The Rum Diary») είχαν ξαφνιάσει άπαντες τους καλεσμένους στο «Maritime Hotel» σ' ένα αυθόρμητο τζαμάρισμα του «Key to the Highway», όπου ο πατέρας πειρατής καθοδηγούσε, φυσικά, τον γιο. Αυτό που επέλεξαν να παίξουν δεν ήταν φυσικά καθόλου τυχαίο. Το «Key to the Highway», μπλουζ κομμάτι του πιανίστα των 40ς Charles "Chas" Segar, έγινε γνωστό στην δεκαετία του 50 από τον Little Walter, αλλά έχει ηχογραφηθεί και από τους Stones το 1964. Ο Ρίτσαρντς ανέλαβε τα φωνητικά, ενώ και οι δύο έπαιξαν τα σόλα τους, με τον Ντεπ να μη δείχνει τρομοκρατημένος από τις συγκρίσεις, αλλά να το διασκεδάζει ιδιαίτερα.

Με το ίδιο πνεύμα, ο σταρ που θα σκότωνε για να ήταν ροκ σταρ, ανέβηκε στη σκηνή των Aerosmith χθες βράδυ και έπαιξε με την κιθάρα του ένα μπλουζαρισμένο σόλο στο encore του συγκροτήματος, το «Train Kept a-Rollin'».

1Hollywood Bowl, 2012

2Boστώνη, Ιούλιος 2014

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζόνι συνοδεύει τους Aerosmith επί σκηνής. Τον Αύγουστο του 2012 είχε τζαμάρει μαζί τους (στο ίδιο τραγούδι) στη συναυλία τους στο εμβληματικό Hollywood Bowl. Την ίδια χρονιά, ο Ντεπ είχε κάνει τα φωνητικά στην ηχογράφηση του «Freedom Fighter» τραγουδιού, από το «Music From Another Dimension» άλμπουμ του συγκροτήματος.

Είναι γνωστή η αγάπη του Τζόνι για την μουσική. Συχνά πυκνά εμφανίζεται σε λάιβ διάσημων κι αγαπημένων του μουσικών - χωρίς να το ανακοινώνει, να το διαφημίζει ή να το χρησιμοποιεί ως διαφημιστικό κόλπο. Είναι η στιγμή που δηλώνει ο ίδιος θαυμαστής των προσωπικών του ειδώλων - τίποτε περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

3Mε τους Black Keys στα MTV Movie Awards

4Με τον Γουίλι Νέλσον

5Slash, Μέριλιν Μάνσον, Τζόνι & Αλις Κούπερ

Ανάμεσα στα πρόσφατα παραδείγματα τέτοιων guest star εμφανίσεων συμπεριλαμβάνονται: η προ ενός μηνός εμφάνισή του με τον Γουίλι Νέλσον (τραγούδησαν τα «On the Road Again» και «Crazy»), η δύο χρόνια πριν έκπληξη στο σετ των Black Keys στα MTV Movie Awards (τους συνόδευσε με την κιθάρα του στα «Lonely Boy» και «Gold on the Ceiling»), το τζαμάρισμα με τον Αλις Κούπερ στο Λος Αντζελες (κιθάρα στην ηλεκτρισμένη εκδοχή του «Break on Through To the Other Side» των Doors και στο «Revolution» των Beatles) αλλά και το αντίστοιχο με τον Μέριλιν Μάνσον στα βραβεία Revolver Golden Gods Awards (κιθάρα στην δαιμονισμένη ερμηνεία του Μάνσον στο «You're So Vain» της Κάρλι Σάιμον).

Τις ελεύθερες ώρες του ο Τζόνι ροκάρει. Πόσο πιο cool?


Διαβάστε περισσότερα: