Buzz

Τι τρέχει με τον Τζόνι Ντεπ;

στα 10

Φωτογραφίες ενός φανερά αδυνατισμένου Τζόνι Ντεπ κάνουν το γύρο του διαδικτύου με λεζάντες που προεξοφλούν πως κάτι κακό συμβαίνει με την υγεία του 54χρονου σταρ.

Τι τρέχει με τον Τζόνι Ντεπ;

Οι φωτογραφίες εμφανίστηκαν στο instagram από την επίσκεψη του Τζονι Ντεπ στο Βερολίνο και λίγες μέρες νωρίτερα στην Αγία Πετρόπουλη στη Ρωσία.

Ο 54χρονος ηθοποίος και τραγουδιστής βρίσκεται αυτόν τον καιρό σε περιοδεία μαζί με το συγκρότημά του, τους Hollywood Vampires και κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά αν η φανέρα αδυνατισμένη του νέα εικόνα είναι αποτέλεσμα κάποιας δίαιτας για ένα καινούριο ρόλο ή ευσταθούν οι φήμες που τον θέλουν σε κακή κατάσταση στην υγεία του.

Το διαδίκτυο φυσικά έκανε viral την εμφάνιση του Τζόνι Ντεπ, ο οποίος τον τελευταίο καιρό (και μετά το επεισοδιακό διαζύγιό του με την Αμπερ Χερντ) κάνει φιλότιμες προσπάθειες να επανακάμψει κινηματογραφικά. Αυτή την εποχή έχει τρεις ταινίες σε post-production: το «Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald», το «City of Lies» του Μπραντ Φούρμαν και το «Richard Says Goodbye» του Γουέιν Ρόμπερτς.

Johnny Depp

Johnny Depp

Johnny Depp

Διαβάστε ακόμη: Καλή ζωή ή χρεοκοπία; Ο Τζόνι Ντεπ ξοδεύει περισσότερα από 2 εκ. δολ. την ημέρα!

Johnny Depp